Finalitza la Copa d’Europa de Pony Games amb bons resultats dels equips catalans

  • Published in


Final Peter DaleEl passat cap de setmana es va celebrar a Itàlia la final de la Copa d’Europa de Clubs, la Challenge Peter Dale, una competició que va comptar amb la presència d’equips francesos, italians, suïssos i tres equips catalans que van concursar a les instal.lacions de la Scuderia de Cavaglia-Biella.


El concurs es va dividir en tres sessions puntuables de vuit jocs per la categoria Sub-14 i de deu jocs per les categories Sub-17 i Open, a més de les finals de deu jocs cadascuna. Totes les categories van ser molt disputades, prova d’aquesta igualtat va ser que a cada ronda es van intercanviar les posicions del podi i no va ser fins a les rondes finals quan es van decidir finalment les posicions d’honor de les tres categories.

 

image003La victòria a la categoria Sub-14 va ser per l’equip francès del Peillard, mentre que a les categories de Sub-17 i Open, els triomfs van ser pels italians de La Scuderia i del Mugnano, respectivament. A la categoria Sub-14, és on els catalans van obtenir un millor resultat, gràcies a la tercera posició obtinguda per l’equip del Team Sol Solet, de la hípica Sol Solet de Sant Just Desvern.

 

A la categoria Sub-17, la victòria va ser per un altre equip francès, en aquesta ocasió el triomf va ser per l’equip dels ISTRES MOUNTED, mentre que els representants catalans en aquesta categoria, el JIPAL del Sol Solet i els Candy Crush del C.E. Can Comas de Cassà de la Selva, van finalitzar la seva participació a la Peter Dale a la quarta i a la cinquena posició respectivament.

 


A la categoria Open, categoria reina d’aquesta disciplina eqüestre, els francesos van tornar a conquerir la primera posició, en aquesta ocasió, gràcies el triomf de l’equip del Level Up.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI