C.E. Alt Empordà celebra una nova jornada de la Lliga de Ponis de Salts

  • Published in

IMG 9436_8El Centre Eqüestre Alt Empordà de Llampaies (Girona), va celebrar aquest diumenge una nova jornada de la lliga Catalana de Ponis que en aquesta ocasió va estar dedicada íntegrament el Salts d’Obstacles.

La primera prova en celebrar-se va ser la corresponent a Ponis A2, una prova on només va poder finalitzar l’amazona Aina Avila, que a lloms de Taca va finalitzar amb un temps de 100.95 segons, sent l’única participant de la prova que no va ser eliminada. En Ponis B1, el millor binomi va ser el format per Ana Torres i Sparcks Fly amb un temps de 44.32 segons, mentre que la segona posició va ser finalment per Inés Esteban amb Lilo amb un temps de 59.15 segons.  Posteriorment, Inés Esteban, aconseguiria el triomf a la prova de Ponis B2, muntant novament a lloms de Lilo, acumulant un temps final de 52.45 segons. La segona posició va ser per Berta Garai amb Sarienne amb un temps de 58.11 segons, tancant el podi de la categoria l’amazona, Claudia Ruiz amb Daisy amb un temps de 69.66 segons.

 

A la categoria de Ponis C, únicament va poder completar la prova el binomi format per Sofia Font i Martjee amb un temps de 64.5 segons. En Ponis C2, l’únic conjunt que va finalitzar el recorregut sense faltes en aquesta categoria va ser el format per Beatriz Amo i Apatxe, que va finalitzar amb un temps de 62.15 segons. La segona plaça del podi va ser per Alexandra Banchs amb Red Hot Chilli Pepper amb un temps de 72.31 segons i 4 punts de penalització, tancant el podi Xantal Toledo amb Ratatuille (Pinxo) amb un temps de 85.32 segons i 5 punts de penalització. En ponis C3, únicament va poder finalitzar el conjunt format per Alena Pechenkina amb DV Espigat (Silver) amb un temps de 87.5 i 12 punts. En Ponis D1, el triomf va ser per Pol Chicote amb Calamardo amb un temps de 65.42 segons i 4 punts de penalització. En Ponis D2, Manel Morral obtenia el triomf muntant a Flashblack amb un temps de 62.5 segons per davant d’Eric Estrada amb Nicotine Des Coteaux amb 60.28 segons i 4 punts de penalització, tancant el podi, Vanessa Muscolino amb Idem amb un temps de 72.71 segons i 4 punts. Finalment, la jornada es va completar amb la categoria de Ponis D3, una prova conquerida per Georgina Alcaraz amb Ice amb un temps de 61 segons, seguida de Mar Vilarroya amb Roxie (65.05 segons) i de Carolina Alcaraz amb Ice (88.93 segons i 1 punt de penalització). 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI