S’inicia la Lliga Catalana de Pony Games amb rècord absolut de participants

  • Published in

10494649 10203912901853490_8012805955563701565_nLes instal.lacions del Centre Hípic Can Caldes de Sant Cugat del Vallès van acollir l’estrena de la Lliga Catalana de Pony Games que va comptar amb un total de 150 binomis distribuïts en un total de 33 equips, el que suposa un rècord absolut de participació en aquesta disciplina hípica.


En aquesta nova temporada, han confirmat la seva participació un total de deu hípiques i on tres d’elles competien per primera ocasió i amb representació de les quatre províncies catalanes. En totes les categories les diferències de punts van ser mínimes el que indica el bon nivell de la majoria dels equips que participen en aquesta edició de la Lliga Catalana.


A la categoria dels més petits, els guanyadors de la primera jornada van ser els Cavalletti Sol Solet, seguits a només un punt dels Ratolins de l’Auriga mentre que la tercera posició va ser per l’equip del Club Hípic Tàrrega. A la categoria Sub-12, l’equip triomfador van ser les Bales d’Auriga, en segona posició els Stars de Can Comas ocupant la tercera posició les Speedy Girls dels Sol Solet. En quant a la categoria Sub-14, es va viure un empat a punts en la primera posició entre els equips dels Ous Ferrats d’Auriga i Los Ángeles de Charlie del Sol Solet . Finalment, el joc de les cinc banderes va decantar el triomf en favor de l’equip de l’Auriga, mentre que la tercera posició de la jornada va ser pel conjunt del Pop Corns de Can Comas. A la Sub-17, el primer lloc el va aconseguir l’equip Oceans del Sol Solet, seguit dels Xumets de Can Comas i en tercera posició, a només un punt, es classificava l’equip dels Jokers de Sol Solet. Finalment, a la categoria Open, l’equip de Tàrrega es va endur el triomf, seguit a només un punt per l’equip del Sol Solet, tancat el podi els Chachi Pistachi Team de l’Hípica Casa Nostra.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI