Torredembarra ja espera l’arribada dels participants a la Final de la Lliga de Ponis 2014

  • Published in

img 6390El Centre d’Equitació Torredembarra celebrarà aquest cap de setmana la Final de la Lliga Catalana de Ponis 2014, una competició que es va haver de suspendre en el seu moment i que finalment es realitzarà aquest proper dissabte dia 14 de febrer.

En aquesta gran final coincidiran genets de les disciplines de Doma Clàssica, Salt d’Obstacles i Concurs Complet d’Equitació (CCE). En Doma Clàssica, el binomis participants podran concursar en les categories corresponents a Ponis A, Ponis B i B2, Ponis C i C2, Ponis D1 i D2 i Criterium AP. Aquestes proves seran jutjades per Dominique Grillot com a Presidenta del Jurat i Jaime Serrano com a Vocal.

 

A la disciplina de Salt d’Obstacles, els participants podran concursar en les categories de Ponis A1 i A2, Ponis B1, B2 i B3, Ponis C1, C2 i C3, Ponis D1, D2, D3 i D-GP. Aquestes proves seran jutjades per Griselda Cristófol, com a Presidenta del Jurat i Carlos Gracia com a Vocal. Finalment, les proves de Concurs Complet d’Equitació correspondran a les categories de Ponis A1 i A2, B1 i B2, C1 i C2, D1 i D2.  El jurat de les proves de CCE seran jutjades per Carlos Gracia com a Presidenta del Jurat i Griselda Cristófol com a Vocal. El recorregut del Cross serà dissenyat per Robert Pons, mentre que el dissenyador del recorregut de Salt d’Obstacles serà Albert Bernat.    

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI