Proclamats els campions de la Lliga Catalana de Ponis 2014

  • Published in

IMG 9133_5Aquest passat cap de setmana les instal.lacions del Centre d’Equitació Torredembarra (CET), van acollir la gran final de la Lliga Catalana de Ponis del 2014, després de que aquesta competició s’hagués suspès en el seu moment pel brot de Rinopneumonitis que va patir Catalunya. Els diferents guanyadors de la Lliga han estat:

DOMA CLÀSSICA


En Doma Clàssica, es van realitzar únicament tres categories. En la Categoria destinada a Ponis A1, la victòria final ha estat per Carla Ugena, que ha sumat un total de 182.5 punts amb CEHIA Bel.la, seguida en la segona posició per Daniel Muñoz amb Magistral de Janas amb 141.50 punts, tancant el podi de la categoria, Maria Martínez amb Nube de Janas amb un total de 112.5 punts. En la categoria destinada a AP Criterium, únicament va classificar, Itziar Alonso amb Arrod La Campana amb un total de 80.5 punts. Mentre que en la categoria de Ponis B1, Carla Ugena, va obtenir la primera posició a lloms de Sunshine amb un total de 178.5 punts, seguit de Daniel Muñoz amb Dubai de Janas amb 134.5 punts. 

 

SALT D’OBSTACLES


En la disciplina de Salt d’Obstacles, es van dur a terme un total de 10 categories i que van ser les corresponents a: Ponis A1 i A2, Ponis B1, B2 i B3, Ponis C1 i C2, i Ponis D1, D2 i D3. En les categories de Ponis A1 i A2, les triomfadores van ser les germanes, Pons Mercadé, Violeta i Rita, que van conquerir les primeres posicions respectivament amb un total de 132.5 i 103 punts.
En la categoria de Ponis B1, la victòria ha estat per Ana Torres amb Sparks Fly amb una puntuació de 125.5 punts, seguida de Marçal Piro amb Spirit amb 108.5 punts i de Violeta Pons amb Hormorn’s Dylan amb un total de 88.5 punts. En B2, Ines Esteban s’imposava a lloms de Lilo amb un total de 82.5 punts, seguit de Montse Marti amb Snow amb un total de 74.5 punts, mentre que Clara Foix amb Winston obtenia la tercera posició amb 69.5 punts. En la categoria de Ponis B3, la victòria va ser pel conjunt format per Duna Foix i Winstons (82.5 punts) seguida d’Ares Prats amb Califa amb un total de 70.5 punts. En les categories de Ponis C1 i C2, únicament van quedar classificades, Sofia Font amb Martjee (80.5) i Alexandra Banchs amb Red Hot Chilli Pepper (80.5).
Finalment, aquesta disciplina es va completar amb les categories de Ponis D. En D1, el millor binomi ha estat Pol Chicote i Calamardo amb una puntuació de 105.5 punts. En D2, Manel Morral obtenia la victòria a lloms de Flashback amb un total de 82.5 punts, mentre que la segona posició requeia en Sonia Sans amb Conguito Diamant amb 53.5 punts. En D3, Elena Padron amb Foreign Experience aconseguia la victòria amb 101.5 punts, seguida de Sonia Sans amb Conguito Diamant amb un total de 92.5 punts, i Georgina Alcaraz amb Ice en la tercera amb 78.5 punts.


CCE


En Concurs Complet d’Equitació (CCE) es van realitzar finalment sis categories. A la Ponis A1, Carla Ugena sumava un nou triomf, en aquesta ocasió muntant a CEHIA Cleo i acumulant un total de 81 punts. A 27 punts del binomi guanyador es va situar, Oriol Arjona amb Gormiti de Casa Nostra, mentre que la tercera posició va ser per Aina Avila amb Bam Bam amb un total de 52 punts.
En Ponis B1, Oriol Arjona si que va aconseguir pujar el primer esglaó del podi, en aquesta ocasió muntant a Cantinflas amb un total de 58 punts. Amb 52 punts es quedava finalment Marçal Piró amb Spirit amb un total de 52 punts, tancant el podi, Violeta Pons amb Hormorn’s Dylan amb un total de 51 punts. En B2, Anna Martin es va imposar amb suficiència amb Tro amb un total de 83 punts, seguida de Jan Vera, també amb Tro, amb un total de 52 punts. En la categoria de Ponis C1, s’imposava Xènia Àvila amb Lady Marian amb una puntuació de 75 punts, mentre que Aina March amb Luna Noir acumulava 58 punts. En Ponis C2, l’amazona, Xantal Toledo s’enduia el triomf amb Ratatouille amb un total de 73 punts, seguida de Carla Noguera amb Kayac amb un total de 58 punts, tancant el podi Cristina Fernández amb Kayac amb un total de 52 punts. Finalment, en Ponis D2, la campiona de la Lliga ha estat, Laia Estrems amb My Love du Mons amb un total de 79 punts.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI