S’estrena la Lliga Catalana de Ponis de Salt del 2015

  • Published in

ponis1L’Open Sports Club, acollirà aquest proper dissabte la primera jornada de la Lliga Catalana de Ponis de 2015 de la disciplina de Salt d’Obstacles, i que tindrà un total de dotze categories oficials i que es complementarà també amb un CST1*. 

 

En el concurs de la Lliga de Ponis, com dèiem, es realitzaran dotze proves oficials i que correspondran a les categories de Ponis A1 i A2, Ponis B i B2, Ponis C i C2, Ponis D, Ponis D2, Ponis D3 i Ponis D-GP. Aquestes proves, seran jutjades per Ángel Vilches com a President del Jurat, Elena Boixa exercirà les funcions de Cap de Pista, Carme Terés serà la Vocal i Leonor Brozgol exercirà les funcions de Delegada Federativa.

 

CST1*


En quant el CST1*, es celebraran un total de set proves oficials i una de no oficial. A les proves oficials, els binomis s’enfrontaran a obstacles amb alçades compreses entre els 0.60 metres de la prova més petita del concurs fins a l’1.30 metres de la prova més gran. La prova No oficial del concurs, estarà destinada als més joves del concurs i tindrà una alçada de 0.40 metres. Les diferents proves seran jutjades pel mateix Jurat que a les proves de Ponis.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI