La Lliga Catalana de Ponis estrena el recorregut de CCE del CAVA

  • Published in

Cava 01.03.15cEl CAVA va celebrar aquest darrer cap de setmana una nova jornada de la Lliga Catalana de Ponis, que va tenir com a principal novetat, l’estrena del recorregut del Cross corresponent a la disciplina de Concurs Complet d’Equitació. A més d’aquesta disciplina, també es van realitzar proves de Salt d’Obstacles i Doma Clàssica.

 

Doma Clàssica

Cava 01.03.15iDe la disciplina de Doma Clàssica, es van realitzar un total de cinc categories. La primera, corresponent a la Reprise AP Criterium, va tenir com a binomi guanyador a Itziar Alonso amb Arrod La Campana, amb un percentatge de 62.200%. A la categoria destinada a Ponis A1, el guanyador va ser Joan Pot, que a lloms de Black Label, va obtenir un resultat de 62.867%, seguida en la segona posició per la seva germana, Paula Pot, que a lloms del mateix cavall va aconseguir una mitjana de 60.533%. A la categoria de Ponis B1, l’amazona, Carla Ugena, va obtenir la primera posició muntant a CEHIA Amadeus, amb un resultat final de 68.586%, seguida de Dana Suárez amb CAVA Wilson amb un total de 67.525%, tancant el podi el binomi format per Claudia Sencianes i Galan amb un total de 65.303%. A la categoria destinada a Ponis C1, Maria Bech amb Guizo La Campana va aconseguir la primera posició amb un resultat de 61.494%, mentre que en D2, Aina Guillén a lloms de Capricho, aconseguia el mateix resultat amb un total de 63.678%.

 

Salt D’Obstacles

De la disciplina de Salts, es van realitzar un total de cinc proves oficials. A la primera, destinada a Ponis B1, amb una alçada corresponent a 0.85 metres, va obtenir el triomf l’amazona, Ares Santacana a lloms del cavall, Bergs, amb un temps de 54.94 segons. En Ponis B2, amb una alçada de 0.70 metres, Lia de Ulacia aconseguia la primera posició a lloms de Puça amb un temps de 60.95 segons. En Ponis C3, Clàudia Andrés va ser la única representant a la prova però va quedar eliminada. A la categoria destinada a Ponis D1, amb una alçada d’1.15 metres, Eric Estrada conqueria la primera posició a lloms de Nicottine des Couteaux amb un temps de 56.41 segons. Sandra Martin, muntant a Brinc, va obtenir un temps de 54.69 segons però 4 punts de penalització la van condemnar a la segona posició. El podi de la prova el va completar, Pol Chicote amb Calamardo, amb un temps de 55.31 segons i 8 punts de penalització. Finalment, a la categoria destinada a Ponis D3, sobre 0.85 metres, va obtenir el triomf, Carolina Alcaraz amb Ice, amb un temps de 59.18 segons, seguida de la seva germana, Georgina, també amb Ice, amb un temps de 60.05 segons i 4 punts de penalització, tancant el podi, Tura Giribets amb Wilma, amb un temps de 69.74 segons i 20 punts de penalització.

 

CCE

recorrido cross_cavaFinalment, aquesta jornada es va completar amb les proves destinades al Concurs Complet d’Equitació que tenia com a principal novetat l’estrena del recorregut de Cross. En total es van realitzar vuit proves oficials, iniciant-se la competició amb la prova destinada a Ponis A1. En aquesta categoria, Carla Ugena s’enduia la primera posició a lloms de CEHIA Cleo amb un total de 70.35 punts, seguida d’Oriol Arjona amb Gormiti de Casa Nostra amb un total de 80.20  punts, mentre que Aina Avial, aconseguia la tercera posició amb Bam Bam amb un total de 110.20 punts.

En categoria B2, Julia Boté obtenia la primera posició amb India, amb un total de 89.4 punts, seguida de Carla Ugena amb Sunshine amb un resultat de 98.4 punts, mentre que Lia de Ulacia amb Puça obtenia la tercera millor puntuació amb un total de 105.6 punts. En les categories de C2 i C3, les guanyadores van ser, Xantal Toledo i Ratatouille amb un total de 58.6 punts, i Gisela Urgell amb CAVA Nefydd Beaugeste (50.2 punts), respectivament.

En la categoria de Ponis B1, Oriol Arjona, s’enduia la primera posició a lloms de Cantinflas amb un total de 38.8 punts, seguida d’Ares Santacana amb Bergs, amb un resultat de 53.6 punts, mentre que Victoria Martínez amb Snoopy, s’enduia finalment la tercera plaça del podi amb un acumulat de 105.1 punts. A la categoria de Ponis D2, Valeria de Lassaletta, es va endur el triomf amb Moon Raker, amb un total de 58.8 punts, seguida de Sandra Martin amb Brinc, amb un total de 61.1 punts i de Gloria Gamito amb Foxie, amb un total de 72.2 punts. En la categoria de Ponis C1, la victòria va ser per Aina March amb Luna Noir amb un resultat de 50.2 punts, seguida de Xènia Àvila amb Lady Marian amb un total de 55.1, tancant el podi Carla Noguera amb Kayac amb un total de 56.5 punts. Precisament, Carla Noguera, va obtenir la primer posició a la categoria destinada a Ponis D1, muntant a Liberty amb un total de 55.9 punts, superant en la lluita per la primera posició a Ariadna Aliberch amb Lluna JPP amb un total de 56.4  punts.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI