Estrenada l’Edició 2014 de la Lliga Catalana de Ponis

  • Published in
  • Categoría: Ponis

ponis290413El Club Hípic Vidreres ha estrenat una nova edició de la Lliga Catalana de Ponis amb la celebració de la primera prova de la temporada i que estava dedicada a la Doma Clàssica. Conjuntament, també es va celebrar un CDT1*.


En la categoria destinada a Ponis A, l’amazona Carla Ugena, va aconseguir el triomf amb CEHIA Bel.la COMED amb un resultat de 68.467%, superant a Maria Bech amb Airesdeandalucia Sherry i a Daniel Muñoz amb Magistral de Janas, que van completar el podi. En Ponis B1, Carla Ugena, tornava a conquerir un nou triomf, en aquesta ocasió muntant a Sunshine COMED, amb un resultat final de 68.434%, seguida de Laia Perich amb CAVA Princesa i de Daniela Álvarez amb John Lennon. En Ponis C1, Júlia Álvarez s’enduia el triomf muntant a Oxford amb un total de 67.184%, seguida de Clara Cuffi amb GUzo La Campana, completant el podi, Mireia Corona amb Cava Neffyd Beaudgeste. En Ponis C2, Lourdes Aulet, s’imposava a lloms de Kelly, amb un resultat final de 62.323%, seguida d’Adrià Morcillo amb Estell, amb un resultat final de 60.808%. En Ponis D i Ponis Equips, els grans protagonistes van ser els alumnes del CAVA. A la primera, Lluc Fajula, a lloms de CAVA Thorcao de San Tirso s’imposava amb un resultat de 65.115%, seguit de Pol Escriu amb Cava Caiusbonus.com, mentre que en Ponis Equips, Sofia Argelich amb Desparo obtenia el triomf amb una mitjana de 66.154%.

 

En el transcurs del CDT1*, en la categoria de Benjamins, el millor conjunt va ser el format per Maria Martínez amb Nube de Janas amb un resultat de 62.667%, superant a Itziar Alonso amb Arrod La Campana. A la Reprise Alevins Equips, Carla Ugena tornava a pujar el primer esglaó del podi, en aquesta ocasió a lloms de Sunshine COMED, amb un total de 68.434%, superant a Daniela Álvarez amb John Lennon i a Berta Fitó amb Wendy, segona i tercera respectivament. En la categoria, destinada a Infantils, la gran protagonista va ser l’amazona, Júlia Álvarez, que va aconseguir la primera i la segona posició, muntant a Wiridee i a Oxford, respectivament. El podi d’aquesta prova el va completar, el gironí, Lluc Fajula amb CAVA Thorcao de San Tirso. En Juvenil 0* Equips, la victòria va ser per Mónica González amb Divisor VI, amb una mitjana de 65.571%, acompanyada en el podi per Caterina Ponce amb Victor, i de Zoe-Alice Gammon. En Juvenils 1* Equips, Elena Moncayola s’imposava amb Wodine a la resta de participants, després de tancar la seva participació amb un resultat final de 66.486%, escortada en el podi per José Manuel Caballero amb Point to Point i per Juan Dalmau amb Victor. El concurs es va completar amb la prova de Cavalls de 5 anys, i on el millor exemplar va ser Etosha de Lauro Aguiló amb un total de 69.800%, classificant-se en segona posició, Ana Rosa Mañe amb Vanidoso LVI amb un nota final de 66.800%.

 

RANKING_DOMA_PONIS_2014_-_10_febrero.pdf

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI