Celebrada la Tercera Jornada de la Lliga Catalana de Pony Games

  • Published in


IMG 25231El passat diumenge 2 de març va tenir lloc a la Escola Hípica Tàrrega el tercer concurs de la Lliga Catalana de Pony Games que va registrar una participació de més de 110 binomis repartits entre les sis categories celebrades.


En aquesta edició es va incloure un nou joc que no s’havia jugat mai a la lliga, les marxes o
esglaons, que va ser molt ben rebut pels participants que amb aquest nou joc gaudeixin de nous reptes. Les categories Sub-8 i Sub-10 van disputar un total 8 jocs: de 2 banderes, cartró, 2 tasses, 5 banderes, carter, eslàlom, corda i globus, i que va tenir a l’equip del Solets en primera posició i els ratolins en segona, en la categoria Sub-8. En Sub-10, el primer classificat va ser l’equip dels Kinder Sorpresa, seguida dels Sugus en la segona posició.


En la categoria destinada a genets Sub-12, es van disputar 10 jocs: 2 tasses, 5 banderes, piràmide, marxes, corda, globus, espasa, Torre Windsor, 5 tasses, i eslàlom, i on els millors van ser els Ous Ferrats, seguits dels Red Horses i dels Speedy Girls, en segona i tercera posició, respectivament.


En les categories corresponents a Sub-14 i Open, es van disputar els mateixos jocs que en la categoria Sub-12, excepte la piràmide, que es va canviar pel Litter. En la primera, els millors van ser els Black&Yellow, seguits dels Wasabi i dels Pink Panters Teams, mentre que en la categoria Open, es classificava en primera posició l’equip Open, seguit en la segona posició pel Chachi Pistachi Team.


Finalment, la tercera jornada es va completar amb la categoria Sub-17, que va realitzar els mateixos jocs que els de la categoria Sub-17, exceptuant el joc de l’espasa que es va substituir per les dues banderes. En aquesta, el millors van ser els Candy Crush, seguits de l’Enjoy i del Jipal en la tercera.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI