Can Caldes celebra amb èxit una nova jornada de la Lliga Catalana de Ponis

  • Published in

Lliga ponis2El Centre Hípic Can Caldes, de Sant Cugat del Vallès, va celebrar aquest passat diumenge una nova jornada de la Lliga Catalana de Ponis, corresponent a la disciplina de Salts d’Obstacles que va tenir un total d’onze proves oficials.


Les primeres proves van ser les corresponents a Ponis A, obrint la competició la prova de Ponis A1, que va finalitzar amb triomf de Violeta Pons amb Manzanita, amb un temps de 61.56 segons. En la categoria de Ponis A2, el millor temps va ser l’aconseguit per Megane Ram amb Cadir du Tulipier, amb un temps de 73.18 segons, seguida de Mariana Shustova amb Shakira amb un temps de 84.62 segons. En la categoria de Ponis B1, el millor conjunt va ser el format per Ana Torres amb Sparks Fly amb un temps de 41.39 segons, seguida d’Alexandra Banchs amb Lluvia (44.6 segons) i de Martina Egea amb Mona en la tercera (45.69 segons). Força igualada també va ser la categoria de Ponis B2, a on Athina Korontini amb Valentino va superar a la resta de binomis amb un temps de 52.44 segons, seguida de Colombe Clair amb Taz amb un temps de 54.66 segons, tancant el podi el conjunt format per Duna Foix amb Winston amb un temps de 56.34 segons. Precisament, Duna Foix, aconseguiria el millor temps de la prova corresponent a Ponis B3 muntant a Winston amb un temps de 70.47 segons. A vuit segons de diferència de la guanyadora es va classificar Elena Sadurni amb For Pleasure (78.03) i amb un temps de 84.07 segons es classificava en tercera posició el conjunt format per Irina Gratzava i Sarah.


En Ponis C, el binomi format per Coraima Garcia amb Fitipaldi Star, aconseguia un temps de 63.97, obtenint d’aquesta manera la victòria per davant de Sofia Font i Martjee (66.88 segons) i de Lucas Roca amb Dorien (68.22 segons). En la categoria de Ponis C2, l’amazona Judith Triadó s’imposava a lloms de Horse de Monticelly amb un temps de 56.59 segons, seguida de Xènia Avila amb Lady Mariane amb un temps de 60.58 segons, tancant el podi Joan Caminal amb Quoll amb un temps de 64.47 segons. En Ponis C3, únicament es va registrar la sortida a pista del binomi format per Martina Moreno amb Ziggi Marley amb un temps de 56.19 segons. Les darreres proves en celebrar-se van ser les corresponents a Ponis D. En la primera d’aquesta categoria, el millor conjunt va ser el format per Marta Gras amb Sweet Nimmerdor, que va finalitzar la seva participació amb un temps de 77.00 segons, seguida de Theo Chulia amb Albin (83.99 segons i 4 punts de penalització) i de Jordi Bernat amb Liberty, tercer després de realitzar el seu recorregut en un temps de 75.63 segons i 8 punts de penalització. En Ponis D2, el genet Manel Morral, conqueria a lloms de Flashback la primera posició amb un temps de 69.56 segons, seguida de Sonia Sans, amb Conguito, amb un temps de 69.95 segons, tancant el podi l’amazona, Marta Colls amb Love Me amb un temps de 73.91 segons. Finalment, aquesta jornada es va tancar amb la prova de Ponis D3, que va ser conquerida per Georgina Alcaraz amb Ice amb un temps de 68.06 segons, seguida d’Arlet Andreu amb Kayro amb un temps de 69.18 segons, i de Marina Pont amb Ivori (76 segons), segons i tercers respectivament.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI