Demà s’inaugurarà en el R.C.P.B la Peter Dale Cup BCN

  • Published in
  • Categoría: Ponis

SELECION CATALANALes instal.lacions del Real Club de Polo de Barcelona acolliran des de demà i fins el diumenge la Peter Dale Cup BCN de Pony Games i que aplegarà a un bon nombre d’equips espanyols, francesos, italians i suïsos per participar en aquesta competició de Pony Games.


Durant el dia 11 d’abril es realitzarà la Cerimònia inaugural de la Peter Dale, i que s’iniciarà a les 18:30 hores aproximadament i finalitzarà una hora desprès. Abans de l’inici de la cerimònia es procedirà a la benvinguda dels genets i amazones i que concursaran durant dos dies a les pistes del club barceloní.
En aquesta edició, participaran un total de vint-i-nou equips que participaran en les categories de Sub-14, Sub-17 i Open.A Sub 14, representaran a Catalunya els equips de Casa Nosta (Format per Aina March, Andrea Marcadal, Carla Noguera, Laia Vidal i Oriol Arjona, entrenats per Berta Fernández), Red Horses (Format per Zoe Fullera, Aina Muñoz, Iris Mañes, Martí Torreguitart i Noemí Torres, entrenats per Claudia Balcells), Sol Solet (Format per Maria Rosell, Carlota Albanell, Irene Porretta i Marta Mozo, entrenats per Marie Follet) i el Wasabi (Format per Lia del Carril, Sophie Angulo, Isabel Jeudy, Cristina Grau i Victoria Martínez, entrenats per Marie Follet).


De la categoria Sub-17, els equips catalans presents correspondran el Candy Crush (Format per Carla Masgrau, Unai Carballo, Jaume Rabassedas, Iván Xirgo i Mireia Casamayor, entrenats per Audrey Giroud), el Jipal (format per Judith Porcel, Laura Ventura, Irene Fanjul, Pol Martin i Aleix Revilla, entrenats per Marie Follet) i finalment per l’equip Enjoy (Format per Marti Muñoz, Julia Viza, Pol Chicote, Clara Sole i Claudia Barckahan, entrenats per Claudia Balcells).


Finalment, a la categoria Open, únicament participaran dos equips. El primer serà el Tàrrega (Format per Marina Solé, Maria Beos, Roger Sole, Pau Minguet i Marina Soler, entrenats per Roger Solé) i el Cosa Nostra Open Team (Format per Ona Turu, Alba Gil, Laura Basco i Berta Fernández, entrenats per Berta Fernández).


La competició es dividirà en un total de quatre sessions. La primera s’iniciarà el dissabte a les 08:30 hores i finalitzarà a les 13:30 hores. La segona sessió començarà a les 14:00 hores i conclourà a les 19:00 hores aproximadament. La tercera sessió, ja es disputarà el diumenge a partir de les 08:30 hores i finalitzarà com el dia anterior a les 13:30 hores. La quarta i definitiva s’iniciarà a les 13:50 hores i conclourà a les 18:50 hores. Deu minuts després del punt i final a la competició es posarà en marxa la cerimònia de lliurament de premis que té prevista una duració aproximada de 60 minuts de duració.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI