Els francesos arrasen a la Peter Dale Cup Barcelona 2014

  • Published in

foto joc_tasaLa Peter Dale Cup Barcelona 2014 es va tancar amb un domini total dels equips francesos que van arrasar a les tres categories oficials: Sub-14, Junior i Open, i on el millor equip català va ser el conjunt de l’equip del Sol Solet que es va classificar en tercera posició a la categoria Sub-14.


Com dèiem, a la categoria Sub-14, va destacar la tercera posició del Sol Solet, que va tancar la seva participació en aquest campionat amb un total de 22 punts, tres menys que el segon classificat, el francés del Pony Materiel, i quedant-se a nou punts del guanyador, el Peillard Mini que va obtenir el triomf després d’acumular un total de 33 punts.


A la categoria Open, que va ser la que va tenir un a major participació, es van reunir un total d’onze equips, i on novament els francesos van ser els grans dominadors. La victòria va ser per l’equip del Team Pony Materiel, amb un total de 62 punts, seguit en la segona plaça pel CEDO Team, amb un total de 50 punts, tancant el podi l’ISTRES Mounted, amb un total de 46 punts.


justaFinalment, aquesta edició de la Peter Dale Barcelona, es va tancar amb la categoria Junior. Amb un total de 240 punts, es va proclamar campió, l’ISTRES Mounted, seguit dels italians de l’Scuderia-Bo amb un acumulat de 235.5 punts, tancant el podi els francesos de Les Justes Douees.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI