El CAVA estrena la seva pista de Cross amb una nova jornada de la Lliga Catalana de Ponis

  • Published in
  • Categoría: Ponis

 

petitLes instal.lacions del CAVA a Sant Martí Vell, van estrenar aquest cap de setmana la seva pista de Cross, hi ho va fer amb una nova jornada de la Lliga Catalana de Ponis, amb proves de Doma Clàssica, Salts d’Obstacles i CCE.

Doma Clàssica

 

La Doma Clàssica va reunir a un total de 23 binomis, que van participar en sis proves oficials. En Ponis A, el millor resultat va ser l’ obtingut per Carla Ugena amb CEHIA Bella Comed (66.000%), seguida de Maria Bech amb Airesdeandalucia Sherry (65.800%), tancant el podi, Daniel Muñoz amb Magistral de Janas (62.800%). En Ponis B, el podi va ser íntegrament femení, gràcies a la victòria de Laia Perich amb CAVA Princesa (68.939%), i de la segona i tercera posició aconseguida per Carla Ugena amb Sunshine Comed (66.591%)  i per Maria Bech amb Happy Feet La Campana (66.212%). El domini femení, va continuar a la prova destinada a Ponis C1, a on Júlia Álvarez es proclamava campiona a lloms d’Oxford amb una puntuació final de 66.724%, seguida de Clara Cuffi amb Guizo La Campana (63.190%), tancant el podi, Mireia Corona amb CAVA Neffyd Beaugeste (59.483%). En Ponis C2, Lourdes Aulet, que muntava a Kelly, aconseguia un total de 63.333% i superava en la lluita pel triomf de la categoria a Adrià Morcillo, que amb Starling, tancava el seu concurs amb un resultat de 59.621%. En Ponis D2, Pol Escriu obtenia el triomf a lloms de CAVA Caiusbonus.com amb un resultat final de 64.914%.A la Reprise AP, Najat Puig obtenia la primera posició amb una mitjana de 67.200% muntant a Bayon La Campana, mentre que Itziar Alonso, es classificaria en segona posició amb Arrod La Campana amb un total de 65.600%.

 

Salt d’Obstacles

 

De la disciplina de Salts, es van realitzar un total nou proves oficials. A Ponis A1, de 0.60 metres, el millor concurs va ser el realitzat per Violeta Pons i Manzanita, amb un temps de 44,4 segons, no cometent cap penalització. En Ponis A2, de 0.45 metres, Rita Pons amb Loustik, aconseguia la victòria amb un temps de 58.28, superant els 64.88 segons marcats per Carla Ugena i CEHIA Cleo. En B1, sobre 0.85 metres, la primera posició seria per Martina Egea amb Mona, amb un temps de 49.94 segons, seguida d’Alexandra Banchs amb Lluvia, amb un temps de 49.53 segons però va acumular una penalització de 4 punts. La tercera posició va ser per Marçal Piró amb Spirit, amb un temps de 52.64 segons i 4 punts de penalització. En Ponis B2, amb una alçada de 0.70 metres, les germanes Foix Garcia,  monopolitzaven la prova a lloms de Winston. Duna Foix, conqueria el triomf amb un temps de 46 segons, mentre que la seva germana, Clara, va realitzar un temps de 50.72 segon i 4 punts de penalització. Duna Foix, va tornar el primer esglaó del podi, en aquesta ocasió a la prova de Ponis B3, amb una alçada de 0.45 metres, amb un temps de 50.31 segons. En segona posició, es classificava Carlota Marques, a lloms de Zafra, amb un temps de 58.75 segons. La tercera posició en discòrdia va ser per Ares Prats amb Califa, amb un temps de 80.00 segons i tres punts de penalització per excés de temps.

A la categoria destinada a Ponis C2, de 0.85 metres, Judith Triadó, va obtenir el triomf a lloms de Horse de Montecelly amb un temps de 56.28 segons, seguit d’Alexandra Banchs amb Red Hot Chilli Pepper amb un temps de 65.53 segons. En Ponis D3, de 0.85 metres, va obtenir el triomf Shamara Paredes amb Dakar, amb un temps de 60.44 segons, seguida d’Elena Padrós amb Foreign Experience amb un temps de 67.12 segons, tancant el podi, Sònia Sans, que tot i fer un gran temps de 57.34 segons, una errada en un dels salts, la va condemnar a la tercera posició. En Ponis D2, sobre 0.90 metres, Marta Colls, aconseguia la victòria  a lloms de Love-Me, amb un temps de 67.9 segons i 4 punts de penalització, seguida de Sònia Sans amb Conguito, amb un temps de 78.02 segons i 8 punts de penalització. Finalment, en Ponis D1, sobre 1.15 metres, Jordi Bernat amb Liberty obtenia el triomf amb un temps de 80.34 segons i 4 punts de penalització.

 

CCE

 

La gran novetat en aquesta jornada de la Lliga de Ponis, era l’estrena oficial de la nova pista de Cross que ha dissenyat el centre gironí a les seves instal.lacions. De la disciplina de CCE, es van celebrar un total deu proves oficials.  En Ponis A1, únicament va poder finalitzar la seva participació Aina Àvila amb Taca. Mateixa situació es va produir en Ponis B2 i C2, a on únicament un binomi va poder finalitzar la prova. A la primera va ser, Anna Martin amb Tro, mentre que en C2, va ser Xantal Toledo amb Pinxo. 

A la categoria de Ponis B1, va ser una de les proves de CCE amb una major igualtat. El triomf va ser per Marçal Piró, amb Spirit, amb un total de 35.7, seguit de Martina Egea amb Mona (36.1), en la segona posició, tancant el podi, Violeta Pons amb Hornmoor’s Dylan amb un total de 36.5 punts. En la categoria d’Iniciació Beatriz Méndez,anb Nit, obtenia la primera posició amb un resultat de 61.4 punts. A la categoria de Ponis D2, Laia Estrems amb My Love Du Mons, aconseguia la victòria, mentre que en C1, aquest privilegi seria per Xenia Ávila amb Lady Marian.

En Promoció, Núria Plazas, que muntava a Brink, va obtenir la primera posició amb un total de 50.6 punts, seguit de Marta Farré amb Os Aladí, amb un total de 52.5 segons,tancant el podi, Anna Bosch amb Gypso, amb un resultat de 55.1 punts. En Ponis D1, Jordi Bernat, obtenia la victòria muntant a Liberty, mentre que a la prova de 0*, el millor resultat va ser l’obtingut per Andrea Nieto amb Sylessia amb un total de 61.2 punts, seguit de Clara Marcé amb Onagra amb un resultat de 89.3 punts.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI