El Club Hípic Cerdanya celebra amb èxit una nova jornada de la Lliga de Ponis

  • Published in
lliga ponis_cerdanya2El Club Hípic Cerdanya va reunir aquest cap de setmana a un gran número de participants per concursar a una nova jornada de la Lliga Catalana de Ponis, que en aquesta ocasió estava centrada únicament en les disciplines de Salt d’Obstacles i de Concurs Complet d’Equitació. 
 
SALT D’OBSTACLES
 
De salts d’obstacles es van realitzar un total de deu categories. En Ponis A, els triomfs van ser per les germanes Pons Mercadé. Rita, es va imposar a lloms de Loustik amb un temps de 73.83 segons, mentre que Violeta, feia el mateix muntant a Manzanita, realitzant un temps de 69.95 segons. En Ponis B1, el millor conjunt va ser el format per Joan Caminal amb Connie, amb un temps de 94.65 segons, seguit de Martí Torreguitart, que també va realitzar el recorregut sense faltes a lloms de Jeanot, però va aturar el cronòmetre en un temps de 97.77 segons, completant el podi, Marçal Piró amb Spirit, amb el millor temps de la prova (89.36 segons), però va acumular un total de quatre punts de penalització. En Ponis B2, Montse Martí s’enduia el triomf muntant a Snow amb un temps de 87.31 segons, superant a Ines Esteban amb Lilo, segona amb un temps de 95.64 segons i 4 punts de penalització, mentre que Andrea Rius obtenia un total de 12 punts de penalització i un temps de 129.41 segons. 
 
ponis cerdanya_2En Ponis C1, Joan Caminal tornava a imposar-se en aquesta ocasió muntant a Quol amb un temps de 97.12 segons, superant per un estret marge a Sofia Font, que a lloms de Mart Jee, feia el recorregut en 97.22 segons. El podi de la categoria el va completar Elena Fernández amb Kisoux, amb un temps de 123.75 segons i 4 punts de penalització. En C2, Joan Caminal repetía triomf amb Quol amb un temps de 97.52 segons, seguida d’Elena Fernández amb Kisoux amb un temps de 118.37 segons i 4 punts de penalització. En Ponis D1, únicament es va registrar la sortida a pista del binomi format per Pol Chicote amb Calamardo amb un temps de 96.98 segons, mentre que en Ponis D2 Manel Morral amb Flash Back (112.37 segons), va superar a Guillem Torreguitart amb Greitoke (104.81 segons i 4 punts de penalització). 
 
CCE
 
De la disciplina de Concurs Complet d’Equitació es van celebrar un total de sis proves oficials. En Ponis A1, Oriol Arjona va endur-se’n el triomf muntant a Gormiti de Casa Nostra (30.4 punts), per davant de Carla Ugena amb CEHIA Cleo Comed (47.7 punts) i d’Aina Àvila amb Taca (61.3 punts), segona i tercera respectivament. En B1, el millor conjunt va ser el format per Joan Caminal amb Connie, amb un acumulat de 37.5 punts, seguit de Marçal Piró, que va obtenir la segona i tercera posició muntant a Plis Plas i a Spirit, respectivament, obtenint un total de 40.7 i 47.5 punts. A la categoria de Ponis B2, el millor conjunt va ser el format per Anna Martin amb Tro, amb un total de 38.9 punts, seguit de Jan Vera, també a lloms de Tro amb un total de 63.1 punts. 
 
ponis cerdanyaEn Ponis C1, l’amazona Aina March, aconseguia la victòria muntant a Luna Noir,  amb un total de 32.2 punts, seguida de Xènia Ávila amb Lady Marian, amb un total de 59 punts, mentre que en Ponis C2, Carla Noguera obtenia la victòria muntant a Kayak amb un total de 32.2 punts, seguida de David Rius amb Peggysue, segon amb un total de 48.2 punts, tancant el podi, Cristina Fernández amb Kayak amb un total de 65.9 punts. Finalment en la categoria de Ponis D2, Samara Paredes amb Dakar va ser la única participant que va aconseguir finalitzar la prova amb un temps de 39.1 punts. 
 
A més d’aquestes proves, el concurs es va completar amb proves d’Iniciació, Promoció i 0*, en el CCE, mentre que en Salt d’Obstacles, aquestes proves van ser les de 0.60 metres i 1.00 metre.  
 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI