El Sol Solet celebrarà la final de la Lliga de Pony Games

  • Published in

ponygamesEl C.H. Sol Solet celebrarà aquest proper diumenge, la  gran final de la Lliga Catalana de Pony Games, una competició que comença a arrelar-se amb molta força  dins el panorama hípic català i que comptarà amb la presencia d’un gran número de participants.

En total, el campionat estarà dividit en sis categories oficials, corresponents a Sub-8, Sub-10, Sub-12, Sub-14, Sub-17 i Open. Cada categoria tindrà diferents proves destacant els jocs de les tasses, l’espada, globus, cartró, esglaó, corda, banderes, basket, ampolles, piràmide o torre windsor, entre molts d’altres. En aquesta final, els encarregats de jutjar les diferents proves seran Yoni Razakamanantsoa i Roger Solé, com a àrbitres, amb Josep Maria Nicolás com a Assistent, amb Marie Follet, com a Cap de Pista i Interventora de la Pista d’Escalfament, mentre que el Delegat Federatiu serà Roger Solé.

En el cas de que en alguna de les sis categories oficials es produeixi un empat a punts entre dos o més equips, a efectes del desempat, el criteri per trencar l’empat serà la celebració del joc de les 5 banderes entre els equips amb la mateixa puntuació.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI