Catalunya suma 9 medalles més en el Campionat d’Espanya de Ponis

  • Published in
  • Categoría: Ponis
Carla agramuntLa Delegació catalana continua acumulant medalles en el Campionat d’Espanya de Ponis, que s’està celebrant a Segòvia des de dilluns. Després de la finalització de les proves individiduals de Doma Clàssica, els catalans han sumat un total de 9 medalles, aconseguint el triplet en les categories de Ponis A i Ponis C. 
 
 
medallero2Els triomfs de Carla Ugena en Ponis A, Lluc Fajula en Ponis B, Júlia Álvarez en Ponis C i Sofia Argelich en Ponis D, demostren  el domini català en aquesta disciplina, que es repeteix un any més, i on únicament es van escapar les medalles d’Argent i Bronze de la categoria de Ponis D i el Bronze en Ponis C . La resta de medalles en disputa, van ser per binomis catalans. Tampoc ens podem oblidar de la Doma per Equips,a on els equips catalans també van sumar dues medalles més. 
 
Per categories, i com dèiem anteriorment, en la categoria de Ponis A, la nova campiona d’Espanya és Carla Ugena, que muntant a COMED Cehia Bel.la, va aconseguir un total de 244.834%, seguida de Oriol Arjona amb Gormiti Casa Nostra amb acumulat de 236.305%, tancant el primer podi íntegrament català del campionat, Maria Bech a lloms de B Airesdeandalucia Sherry, amb un resultat de 228.496%. 
 
En Ponis B, no es va poder repetir l’èxit de la categoria anterior. En aquesta categoria, el nou campió d’Espanya és Lluc Fajula, que a lloms de CAVA Zonneweide’s Hellios va aconseguir la primera posició amb un total de 236.106%. La medalla d’Argent va ser per l’amazona, Lucía Bardají amb Blackintens Blomma amb un total de 234.941%, mentre que el podi el va completar el genet de la Comunitat de Madrid, Carlos del Brío. 
 
En Ponis C,  es va produir el segon triplet català del campionat. Júlia Álvarez Abad, a lloms d’Oxford va aconseguir la medalla d’Or amb un total de 239.879%, seguida de Lluc Fajula, que en aquesta ocasió muntant a CAVA Wilson, va sumar la seva segona medalla individual, després d’obtenir un total de 233.778%, mentre que Carla Noguera va completar el podi de la categoria muntant a Ribble Valley Rising Star amb un total de 212.656%.
 
sofia argelichFinalment, en la categoria de Ponis D, l’amazona catalana, Sofia Argelich, amb Desparo, és la nova campiona estatal després d’obtenir la millor puntuació de la categoria amb un total de 238.517%. El podi corresponent de Ponis D, el van completar la valenciana, Patricia Bou, en la segona posició, i per l’andalusa, Esperanza Navarro, en la tercera. 
 
El campionat d’Espanya continua avui, amb les proves corresponent el Concurs Complet d’Equitació, que es va inaugurar ahir amb el Cross i les proves de Doma Clàssica. Després de les dues primeres proves, els binomis catalans formats per Carla Ugena i Celo Comed; i Jordi Bernat i Liverty, comanden les classificacions corresponents a les categories de Ponis A i Ponis D, respectivament. 
 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI