Arriben les primeres medalles de CCE en el Campionat d’Espanya de Ponis

  • Published in

img 6390La Delegació Catalana en el Campionat d’Espanya de Ponis, continua acumulant medalles. En aquesta ocasió han estat de CCE. Durant aquest matí, els catalans han aconseguit quatre medalles més, dues de caràcter individual i dues per equips.

 

Les medalles individuals, han estat per Carla Ugena i Xènia Àvila. Ugena, ha aconseguit la medalla d’Or a la categoria de Ponis A, mentre que Xènia Àvila, s’ha endut la medalla d’Argent a la categoria de Ponis C. 

A la categoria de Ponis A, l’equip català format per la pròpia Carla Ugena, Oriol Arjona i Aina Àvila, ha aconseguit la medalla d’Argent. En Ponis C, l’equip català ha tornat a quedar-se a un esglaó de la victòria, enduent-se la medalla d’Argent l’equip català, format per  Carla Noguera, Xènia Àvila i Aina March.

Aquesta tarda, continuaran les proves de CCE a on podem continuar sumant més metalls en aquest campionat d’Espanya, que de moment està tenint un gran èxit per a la Delegació catalana que a hores d’ara ja acumula un total de quinze medalles.   

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI