Finalitzen les proves de CCE del Campionat d’Espanya de Ponis amb un total de sis medalles

  • Published in

oros-cce-individualLes proves corresponents el Concurs Complet d’Equitació del Campionat d’Espanya de Ponis que s’està celebrant a Segòvia, no han pogut finalitzar millor per les aspiracions catalanes. Finalment, els catalans s’han endut un total de sis medalles, entre individuals i per equips, amb un balanç final de dues medalles d’Or, tres d’Argent i un Bronze.

En l’àmbit individual s’han sumat un total de quatre medalles. En Poni A, l’amazona, Carla Ugena a lloms de Cleo Comed, va sumar el seu segon Or del Campionat després de l’aconseguit també en Doma Clàssica, erigint-se en una de les gran protagonistes d’aquest campionat. En la categoria de Ponis B, els catalans van poder sumar una medalla de Bronze, gràcies a l’actuació protagonitzada per Joan Caminal a lloms d’Eyarth Zircon. En Ponis C, l’amazona, Xènia Àvila, es va quedar a les portes del triomf. Àvila, que competia amb Lady Marian, no va poder superar a la burgalesa, Esther Sanz que finalment es va endur el triomf. En la categoria destinada a Ponis D, el català Jordi Bernat, si que va obtenir la medalla d’Or, després de realitzar un campionat molt regular a lloms de Liberty, i que a la prova definitiva del Salt, el genet lleidatà va finalitzar el recorregut sense cap falta, demostrant en tot moment la seva solvència a lloms del seu poni.

Per equips, els equips catalans de Ponis A i Ponis C, van acumular dues medalles d’Argent, tancant la participació catalana en el Campionat de Ponis de CCE amb un total de sis medalles, quatre d’elles individuals i dues per equips.

Avui continua el Campionat d’Espanya amb les proves corresponents a la disciplina de Salt d’Obstacles, i on els catalans tenen opcions de continuar acumulant medalles en aquest campionat, que de moment ja suma un total de 17 medalles. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI