El Campionat d’Espanya de Ponis finalitza amb un total de 21 medalles

  • Published in

medalleroEl Campionat d’Espanya de Ponis que s’ha celebrat durant la darrera setmana a les instal.lacions del CECYL a Segòvia, s’ha tancant amb un balanç molt positiu per a la Delegació Catalana que ha acumulat un total de 21 medalles, igualant d’aquesta manera les obtingudes de la temporada anterior.

Novament, la Doma Clàssica ha estat la disciplina que ha atorgat un major número de llicències per a la Delegació Catalana. En aquesta disciplina s’han aconseguit un total d’onze medalles. En la categoria de Ponis A, els catalans van sumar l’Or, l’Argent i el Bronze, gràcies a les actuacions de Carla Ugena, Oriol Arjona i Maria Bech.

 

En Ponis B, es van sumar les medalles d’Or i d’Argent, que van recaure en Lluc Fajula i en Lucia Bardají, respectivament. En Ponis C, es va produir el segon triplet català, gràcies a Júlia Álvarez, Lluc Fajula i Carla Noguera.  En Ponis D,  es va sumar una medalla d’Or, que va recaure en Sofia Argelich. Per equips, els catalans van sumar dues medalles més, una d’Or i una d’Argent, que van ser per l’equip Federació Catalana format per Daniela, Lluc Fajula, Laia Perich i Carla Ugena. La medalla d’Argent va ser també per un equip català, en aquesta ocasió pel conjunt format per Lucia Bardají, Maria Bech i Inka Bardají.

 

La segona disciplina amb un major número de medalles ha estat el Concurs Complet d’Equitació (CCE) amb un total de sis medalles, amb un balanç de dues medalles d’Or, tres d’Argent i 1 Bronze. Les medalles d’Or van ser per Carla Ugena en Ponis A i per Jordi Bernat en Ponis D. Les tres medalles d’Argent va recaure en Xènia Àvila en Ponis C, i pels equips catalans de Ponis A i Ponis C formats per Carla Ugena, Oriol Arjona i Aina Àvila i per Carla Noguera, Xenia Àvila i Aina March, respectivament. La sisena medalla de la disciplina de CCE va arribar gràcies a l’actuació de Joan Caminal en la categoria de Ponis B que va sumar una medalla de Bronze.  

 

En Salt d’Obstacles, únicament es va poder sumar la medalla de Lucas Roca, que va obtenir l’Or en la categoria de Ponis C.

 

Finalment, el campionat es va completar amb la disciplina de Horseball, a on tres equips catalans van aconseguir les tres medalles que es disputaven. L’Or va ser per l’equip de El Serrat, l’Argent pel Club Hípic GT, mentre que el Bronze va ser per Mas Batlló Malla.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI