Arriba el sopar anual de Raid

  • Published in

PHOTO 2024 01 10 10 49 08El proper dissabte 20 de gener, la Comissió de Raid de la FCH, organitza el sopar anual amb entrega de premis per als genets de Raid.

Curs d'homologació de Jutges territorials de Raid a Jutges N1 i seminari d'actualització

  • Published in

raid saserraLa Federación Catalana d'Hípica, convoca el curs d'homologació de Jutges Territorials a Jutges Nacionals de Nivell 1 de Raid coordinat per la Federació Catalana d'Hípica amb el Comitè Tècnic Nacional de Jutges.

Equip íntegrament català per al Campionat d’Europa de Raid

  • Published in

maria i jumaLa Direcció Tècnica de Raid de la RFHE ha publicat el llistat dels binomis seleccionats per al Campionat d'Europa Absolut que es disputarà el 7 de setembre en Ermelo (Països Baixos). 

Les restriccions per sequera afectaran al raid

  • Published in

aa071434 b71f 4339 ba71 6c707ebbbcaaLa falta de pluja ha portat a la Generalitat a implementar mesures extraordinàries per a conservar l'aigua. Lamentablement, aquestes restriccions afectaran directament als genets de Raid que preparen la pròxima temporada.

Campionats de Espanya de Raid 2023, puc participar-hi?

  • Published in

campionats d'espanya de raid 2023El 6 i 7 d'octubre se celebrarà a Vic els Campionats d'Espanya de Raid i Interautonomies, et facilitem a continuació la informació més rellevant

Convocatòria per la jornada de tecnificació de Raid

  • Published in

raid La vocalia de Raid de la FCH convoca a la jornada de tecnificació als genets que compleixin amb els següents requisits:

Podi català a la Copa de SM el Rei de Raid 2023

  • Published in

Copa Rey Raid 2023La Copa de SM el Rei 2023 de raid va tenir podi català i a més, Laia Requena va aconseguir la medalla de bronze al Campionat d'Espanya J/JJ *.

Doble Plata al Campionat d'Europa de Raid 2023, individual i per equips

  • Published in

Team SpainDijous 7 de setembre a Ermelo, es va viure un emocionant episodi al Campionat d'Europa de Raid 2023 amb María Álvarez i Bolchoi-El-Akim, guanyant la Medalla de plata a la categoria individual. 

Sis binomis catalans seleccionats pel Campionat del Món J/Y de Raid

  • Published in

foto joana gerardLa Direcció Tècnica de Raid de la RFHE publicava les llistes dels binomis seleccionats per al Campionat del Món de Raid Júnior i Joves Genets que es disputarà el 2 de setembre a Castelsagrat (França)

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI