Eulàlia González i Tarek Ifkiran conquereixen el RAID de Vallgorguina

  • Published in

tarekEls voltants de la localitat de Vallgorguina van acollir una nova edició del RAID de Vallgorguina que en aquesta ocasió només va tenir dues proves oficials i que van correspondre a VC-40 i VC-60 i que van ser conquerides per Tarek Ifkiran i per Eulàlia González, respectivament.

 

La prova corresponent el VC-60, es va dividir en tres fases i va tenir com a guanyadora a l’amazona, Eulàlia Gonzàlez, que a lloms de Ouragan de Gan va establir un temps  de 4 hores, 31 minuts i 38 segons, seguida d’Àlex Luque que a lloms de Gazal Pakli, va realitzar els 60 quilòmetres en un temps de 4 hores, 32 minuts i 8 segons. El podi de la categoria el va completar el binomi format per David Fernández i Rumba CV 37.36%, que va establir un temps de 4 hores, 37 minuts i 17 segons.

 

En quant a la categoria VC-40, aquesta va ser dominada per Tarek Ifkiran, que a lloms de IV Style, va tancar la seva participació amb un temps de 2 hores, 52 minuts i 51 segons. La segona posició va recaure en Aina Pujols amb Gallega 50%, que va aconseguir un temps de 2 hores, 53 minuts i 01 segons. I a 51 segons de la segona posició creuava la línia d’arribada el conjunt format per José Goset i Garnet amb un temps final de 2 hores, 53 minuts i 53 segons. 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI