Tot a punt per a la celebració del RAID de Calonge

  • Published in

nuriaserrabassaEls voltants de la localitat gironina de Calonge, acolliran aquest proper dissabte una nova edició del RAID de Calonge, una competició prevista per setmanes anterior, però que va haver de ser ajornada en el seu moment pel brot de Rinopneumonitis que vam patir a Catalunya.

 

Després de superar aquesta situació, la competició de RAID es reprèn amb el RAID de Calonge, una de les darreres proves de la temporada d’aquesta disciplina. En aquesta edició, la prova estarà dividia en quatre proves. La prova amb un major recorregut  correspondrà a la categoria 0*, que tindrà un total de 80 quilòmetres, dividits en quatre fases. La Primera fase i la tercera, tindran un total de 23 quilòmetres, mentre que la segona i la quarta, seran de 17 quilòmetres. La prova corresponent a VC-60, tindrà un total de 63 quilòmetres, dividits en tres fases:  la primera i tercera de 23 quilòmetres mentre que la segona fase serà de 17 quilòmetres de distància.  Per la seva part, el VC-40 estarà dividit en dues fases, una primera de 23 quilòmetres i una segona de 17 quilòmetres. Finalment, el concurs es completarà amb la prova VC-20, que tindrà únicament una fase de 23 quilòmetres de distància.

 

El Jurat del concurs estarà integrat per Javier Uriarte, Toni Garcia, Joan Cano, Josepa Cañellas i Montse Trilla, mentre que la Delegada Federativa serà Maite Estany.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI