Angel Soy, Yoao Vitor Luis i Omar Blanco, triomfadors del RAID de Santa Susanna

  • Published in

10516728 279986455530514_3625291614439633250_nAquest cap de setmana s’ha celebrat a la localitat maresmenca de Santa Susanna una nova edició del RAID de Santa Sussanna que enguany ha estat de les categories CEI3***, CEI2** i CEI1*, i que va tenir com a guanyadors a Angel Soy, Yoao Vitor Luis i Omar Blanco.

 

La prova de major categoria, la corresponent el CEI***, va ser conquerit per Angel Soy Coll, que a lloms de Sontana, va realitzar les sis fases de la competició en un temps d’ 11 hores, 28 minuts i 51 segons, superant per només un segon de diferència el temps establert per la polonesa, Kamila Kart, que amb Phayda de Lux, va aturar el cronòmetre en un temps d’11 hores, 28 minuts i 52 segons. La mateixa diferència d’un segon va existir en la lluita per la tercera posició. En aquesta ocasió la lluita pel darrer esglaó del podi la van protagonitzar Guillem Soldevila i Núria Serrabassa. El genet, a lloms de Soleil Vere, va establir un temps de les sis fases d’ 11 hores, 31 minuts i 52 segons, mentre que l’amazona, aturava el crono amb Quetzal Arvorig en 11 hores, 31 minuts i 53 segons, quedant-se a un segon de poder pujar al podi.

 

Amb menys dificultats va imposar-se Yoao Vitor Luis a la categoria CEI2**. El genet espanyol, que competia amb TRA Feliç, va anar de menys a més durant la competició, finalitzant la seva participació amb un temps de 7 hores, 49 minuts i 17 segons, obtenint la victòria per davant dels francesos, Julien Lafaure i Paul Brad.  Julien Lafaure, que competia amb Phaena Cabirat, va establir un temps de 8 hores, 9 minuts i 33 segons, mentre que el seu compatriota, Paul Brad, va obtenir un temps de 8 hores, 10 minuts i 59 segons a lloms de Necket de Moulouarn.

 

Finalment, a la prova destinada a CEI1*, el millor binomi va ser el format per Omar Blanco i Sulleiman Al Lublin. El genet de Sora,  va marcar des de l’inici el millor temps, i durant les tres fases de la prova va imposar-se a la resta dels participants. Omar Blanco, va establir un temps de 5 hores, 1 minut i 52 segons. La segona classificada de la prova va ser finalment per Paula Muntala amb Kingdom of Heaven, que va entrar a gairebé sis minuts del guanyador, realitzant un temps final de 5 hores, 7 minuts i 47 segons. El podi el va completar el binomi francès format per Alizee Saignie, que a lloms d’Usni Sid El Khier, va tancar el seu concurs amb un temps de 5 hores, 18 minuts i 57 segons. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI