Sabrina Roucaries, Ariadna Turro i Jose Goset, guanyadors del RAID de Bàscara

  • Published in

AriadnaturroAquest cap de setmana es va celebrar en els voltants de Bàscara, una nova edició del RAID de Bàscara de categoría Territorial (0*, VC-60 i VC-40) i que va tenir com a guanyadors a Sabrina Roucaries, Aridana Turro i Jose Goset.

 

La prova amb un major recorregut va ser la corresponent el 0*, una prova que va reunir a un total de 39 binomis i on el millor conjunt va ser el format per Sabrina Roucaries i Lagoon Des Aubus amb un temps de 5 hores, 30 minuts i 51 segons. En segona posició, es va clasificar Elisabeth Font a lloms de Danubio amb un temps de 5 hores, 32 minuts i 41 segons. Va tancar el podi de la prova el binomi format per Jordi Espinosa i Tra-Karoo amb un temps final de 5 hores, 36 minuts i 31 segons.

 

A la prova corresponent el VC-60, l’amazona, Ariadna Turro va obtenir el triomf amb certa solvència. A lloms d’Indi del Falot, Turro va creuar la meta amb un temps de 4 hores, 21 minuts i 58 segons, mentre que la seva més immediata perseguidora, Àfrica Pou amb Sasha D’Aillas, ho feia amb un temps de 4 hores, 24 minuts i 10 segons. El podi d’aquesta categoria el va tancar, Vicenç Esteve que amb Pandora MC 50% establia un temps de 4 hores, 25 minuts i 11 segons.

 

Molt més ajustat va ser el triomf de José Goset a la prova corresponent a VC-40. La igualtat d’aquesta categoria va ser màxima, tant es així, que entre el guanyador de la prova i la tercera classificada només hi va haver una diferència de 21 segons. Goset, va obtenir el triomf a lloms de Garnet amb un temps de 2 hores, 48 minuts i 15 segons, seguida de Claudia Moliner amb Fosforito La Nuit, amb un temps de 2 hores 48 minuts i 31 segons. El podi de la prova el va completar, Silvia Yebra, que a lloms de Diana Pr va tancar el seu concurs amb un temps de 2 hores, 48 minuts i 36 segons. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI