Maria Capdevila triomfa a Qatar

  • Published in

Raid Qatar_MariaL’amazona catalana, Maria Capdevila de Chopitea, ha conquereit recentment el RAID de Mesaieed, celebrat a les proximitats de la capital catarí, Doha. Aquesta prova destinada únicament a amazones tenia un recorregut de 80 quilòmetres,  i com dèiem va ser conquerida per l’amazona catalana amb un ampli marge de temps.

Durant la prova, Maria Capdevila, que competia a lloms de Moondarra Maya, va anar de menys a més durant els 80 quilòmetres de recorregut. Durant la primera fase, la catalana va quedar-se a gairebé cinc minuts del liderat, però la remuntada es va iniciar a la segona etapa de la competició, retallant aquesta distància i quedant-se només un minut i mig del liderat. A la fase decisiva de la prova, la catalana, va anar a per totes, aconseguint no només situar-se en primera posició, sinó que aconseguia creuar la meta d’arribada amb una avantatge de gairebé quinze minuts.

A més de la participació de Maria Capdevila, també cal destacar la presència en aquesta competició de Cristina Lobera amb Beryl, tot i que no va poder finalitzar la prova. 

 

Fotografia: Doha Sport

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI