Arriba la III edició del RAID de les Gavarres

  • Published in

omar blancoAquest proper dissabte, es celebrarà la III Edició del RAID de les Gavarres una competició que tindrà un total de quatre categories i que es desenvoluparà pels entorns de les localitats del Baix Empordà: Palamós, Vall-Llobrega, Calonge i Montràs.

 

La competició s’iniciarà a les 09:05 hores amb la sortida dels primers participants d’aquesta competició, que com dèiem, estarà dividia en quatre categories: 0*, VC-60, VC-40 i VC-20.

 

A la categoria de 0*, els binomis s’enfrontaran a un total de quatre fases per recórrer els 80 quilòmetres de distància. A la primera fase, els participants recorreran un total de 23 quilòmetres, una segona de 17, una tercera, novament, de 23 quilòmetres de distància, per tancar amb una fase de 17 quilòmetres. A la prova VC-60, el recorregut estarà dividit en tres fases, la primera i la tercera de 23 quilòmetres, mentre que la segona serà de 17 quilòmetres, per completar d’aquesta manera els 63 quilòmetres de recorregut. A la prova VC-40, tindrà dues fases, amb una primera de 23 i una segona de 17 quilòmetres, tancant la competició la prova VC-20, amb un única fase de 23 quilòmetres de recorregut. En aquesta III Edició, el Jurat estarà conformat per Javier Uriarte, Toni Garcia, Joan Cano, Josep Cañellas i Montse Trilla, mentre que Francesc Esteve exercirà les funcions de Delegat Federatiu. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI