132 binomis es donen cita a la III Edició del RAID de Les Gavarres

  • Published in

CrivilleLes localitats de Calonge, Palamós, Vall-Llobrega i Montras, van rebre aquest cap de setmana la celebració de la III edició del RAID de Les Gavarres, una competició que va reunir a un total de 132 binomis que van concursar en les categories de 0*, VC-60 i VC-40.

A la categoria de 0*, van concursar un total de 29 binomis que van recórrer una distància de 80 quilòmetres, dividits en quatre fases. El binomi guanyador d’aquesta categoria va ser el format per Carles Pacheco amb Zaphire BEJ amb un temps de 5 hores, 48 minuts i 48 segons, seguit en la segona posició per Santiago Oliva amb Esso Linken amb un temps de 5 hores, 52 minuts i 59 minuts, mentre que el darrer esglaó del podi va ser per Marta Gorria amb Esso Lahore que es va quedar a només dos segons de la segona posició.

 

A la categoria destinada a VC-60, dividida en tres fases, el guanyador de la prova va ser el binomi format per l’Àlex Crivillé i Ainhoa Maxim, que amb un temps de 4 hores, 21 minuts i 9 segons,  va superar amb solvència a la resta de participants, i que en aquesta ocasió van ser vint-i-quatre binomis. Per darrera d’Àlex Crivillé, es classificava Josep Salvatella amb Ecijano, amb un temps de 4 hores, 29 minuts i 4 segons, tancant el podi l’amazona, Catharina Hoemderkamp i Maver Kadar, amb un temps de 4 hores, 33 minuts i 46 segons.

 

Raid CalongeFinalment, aquesta III Edició es va tancar amb la realització de la prova VC-40, una prova que va reunir a un total de 79 participants. El millor temps va ser l’establert per Oriol Casals i Valse de Lagarde amb un temps de 2 hores, 54 minuts i 18 segons, seguida d’Emma Sole amb Bravo amb un temps de 2 hores, 55 minuts i 2 segons, mentre que el podi el va tancar el binomi format per Enric Birosta amb Copernic E.A. amb un temps de 2 hores, 55 minuts i 5 segons. 

 

Video: Video RAID GAVARRES

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI