Angel Soy, nou campió de Catalunya de RAID Absoluts

  • Published in

10006960 644332718948411_535015526_nEl genet de Santa Maria de Besora, Ángel Soy, és el nou campió de Catalunya Absolut, després de conquerir aquest dissabte el Campionat de Catalunya de la disciplina muntant a Nabi du Cassou amb un temps de 5 hores, 58 minuts i 46 segons. 

A més del Campionat Absolut, també es va realitzar el campionat de la categoria Junior, que va proclamar com a campió a Gil Berenguer amb Laius Armor i per Equips, a on la medalla d’Or va ser per l’equip del For Juma’s format per Paula Muntalà, Alba Font, Mireia Clua i Núria Serrabassa.

En la categoria Absoluta com dèiem, el primer premi va recaure en el conjunt format per Angel Soy amb Naby Du Cassou, amb un temps final de 5 hores, 58 minuts i 46 segons, superant a Josep Costa amb Evian de Pallares, medalla d’Argent amb un temps de 6 hores i 7 segons, mentre que el bronze va ser per l’amazona, Alba Font, que muntant a Nouka Du Bouvreuil, va finalitzar en tercera posició amb un temps de 6 hores, 9 minuts i 46 segons.

Pel que fa a la classificació Juvenil, aquesta va estar comandada per Gil Berenguer, que amb Laius Armor, va tancar la seva participació amb un temps de 5 hores, 58 minuts i 47 segons, seguit de Paula Muntalà amb Phao de la Fageole,  que amb un temps de 6 hores, 9 minuts i 45 segons s’enduia la medalla d’argent, i per Maria Capdevila que amb Feria de Pallares, obtenia el bronze amb un temps final de la prova de 7 hores, 35 minuts i 54 segons.

Per equips, el millor de tots va ser el For Juma’s format per Paula Muntalà, Alba Font, Mireia Clua i Núria Serrabassa, després d’acumular un temps total de 19 hores, 46 minuts i 31 segons. La medalla d’Argent va ser per l’equip de Fitness Vic, format per Àlex Crivillé, Elisabeth Font, Emma Vizcaino i Joan Boixader, amb un temps final de 20 hores, 56 minuts i 42 segons. El podi el va tancar l’equip del Juma’s For, format per Angel Soy, Gil Berenguer, Maria Álvarez i Alejandra Dachs. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI