Gil Berenguer, Àfrica Pou, Víctor Azorín, Jordi Arboix i Júlia Marti s’imposen en el Raid de Sant Feliu

  • Published in

furquetLa localitat de Sant Feliu Sasserra va acollir durant els dies 12 i 13 d’abril, una nova edició del RAID de Sant Feliu, que va tenir un total de cinc categories oficials i que van ser conquerides per Gil Berenguer, Àfrica Pou, Víctor Azorín, Jordi Arboix i Júlia Martí.

 

La prova amb més recorregut va ser la corresponent a la categoria de 120 Junior, que es va dividir en quatre fases i que va tenir en Gil Berenguer el seu guanyador. Berenguer, que muntava a JM Pava, va realitzar un temps de 7 hores, 5 minuts i 5 segons, superant en només dotze segons el segon conjunt classificat. Amb un temps de 7 hores, 5 minuts i 17 segons, creuava la línea d’arribada el binomi format per Maite Pradera amb Hiaben, completant el podi de la prova l’amazona, Paula Muntalà amb Shagya Irisz amb un temps de 7 hores, 7 minuts i 12 segons.

A la categoria de 0*, el triomf va ser per l’amazona, Africa Pou, que a lloms d’Ainhoa Shaanek, va realitzar les tres fases de la prova en un temps de 5 hores, 35 minuts i 56 segons, dos segons millor que el segon conjunt classificat, el format per David Fernández amb O’Bajan Hera, que va realitzar el recorregut en 5 hores, 35 minuts i 58 segons. A poc menys de 20 segons, va classificar-se en tercera posició el binomi format per Dani Marfa amb Midnight Mirage amb un temps de 5 hores, 36 minuts i 17 segons.

 

A la prova corresponent el CEI 90, la primera posició va ser pel conjunt format per Víctor Azorín amb LC Bali, amb un temps de 4 hores, 33 minuts i 2 segons. En segona posició, es classificava l’amazona, Maria Álvarez amb Qualif du Poncelet, amb un temps de 4 hores i 40 minuts, tancant el podi de la prova, Núria Serrabassa amb Novisaad D’Aqui, amb un temps de 4 hores, 40 minuts i 3 segons.

 

El diumenge, es van realitzar les proves corresponents el VC-60 i VC-40. A la primera, el triomfador va ser el conjunt format per Jordi Arboix amb Ainhoa Aksoum, amb un temps de 4 hores, 24 minuts i 52 segons. En segona posició, es va classificar, Silvia Yebra a lloms de Jumeiram’ba, amb un temps de 4 hores, 25 minuts i 17 segons, tancant el podi, Oscar Juncadella amb Africa PM amb un temps de 4 hores, 26 minuts i 1 segon. Finalment, a la prova corresponent a VC-40, de dues fases, va tenir en el conjunt format per Julia Marti amb Maver Hanan, el seu guanyador amb un temps de 2 hores, 57 minuts i 35 segons, mateix temps que l’aconseguit per Anna Piquer amb Maver Haifa, mentre que Laura Abajo amb Geisha-Al, obtenia la tercera posició, amb un temps de 2 hores, 58 minuts i 45 segons. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI