Maria Álvarez, Gil Berenguer i Gregorio Núñez, aconsegueixen el triomf en el RAID de Bàscara

  • Published in
nuriaserrabassaBàscara va viure aquest cap de setmana el RAID de la localitat i que va tenir un total de tres proves oficials i que corresponien a les categories de CEI-160, CEI-120 i CEI-90 i que van ser conquerides per Maria Álvarez, Gil Berenguer i Gregorio Núñez, respectivament. 
 
 
A la prova amb un major recorregut, la corresponent a 160 quilòmetres, l’amazona Maria Álvarez, es va endur el triomf muntant a Ramses de la Rotja, després de realitzar les cinc fases de la prova en un temps de 8 hores, 58 minuts i 45 segons. En segona posició, es classificava Núria Serrabassa amb Novisaad d’Aqui, amb un temps de 8 hores, 58 minuts i 46 segons, tancant el podi de la prova el genet, Robert Diez, que amb Espoir de Bozouls, que amb un temps de 8 hores, 59 minuts i 13 segons, es classificava finalment en tercera posició, completant d’aquesta manera un podi íntegrament català. 
 
A la prova del CEI 120 quilòmetres, quatre binomis van disputar-se el triomf final i on les diferències entre els quatre van ser mínimes. Tant es així que entre el primer classificat i el quart, únicament els va separar quatre segons de diferència. El triomf va recaure en el conjunt format per Gil Berenguer amb Nina Bin Menfis, amb un temps de 6 hores, 5 minuts i 56 segons, seguit de Mireia Clua amb Souletoile de Sommant, amb un temps de 6 hores, 5 minuts i 57 segons, mentre que el binomi format per Alejandra Dachs amb Tsunami Bin, aconseguia la darrera posició del podi amb un temps de 6 hores, 5 minuts i 59 segons. A només un segon de diferència traspassava la línia d’arribada Àngel Soy, que muntant a Super Sang, feia un temps de 6 hores i 6 minuts. 
 
Finalment, en el CEI 90 quilòmetres, Gregorio Núñez va vèncer amb molta solvència a la resta de participants de la prova muntant a Anwar Raina. El genet, va realitzar les tres fases de la prova amb un temps de 4 hores, 46 minuts i 39 segons. A 36 minuts del guanyador creuava la meta el binomi format per Marta Prat amb Miss Ayres , amb un temps de 5 hores, 22 minuts i 56 segons, mentre que Arnau Cabanas amb Times Up, obtenia la tercera posició en aquesta ocasió realitzant un temps de 5 hores, 22 minuts i 59 segons. 
 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI