Santpedor acollirà la VII edició del seu RAID

  • Published in
145 4562Santpedor viurà aquest cap de setmana una nova edició del RAID de la localitat que enguany arribarà a la setena edició i que tindrà un total de tres proves oficials i que correspondran a un VC-40, VC-60 i CET0*.
 
 
 
La prova amb un major recorregut correspondrà el CET0*,que tindrà un recorregut de 84 quilòmetres, dividits en quatre fases iniciant-se la competició amb una primera fase de 22 quilòmetres, continuant amb una segona de 20 quilòmetres, una tercera de 22 quilòmetres, tancant el recorregut una quarta de 20 quilòmetres. La prova corresponent a VC-60, aquesta es dividirà en tres fases amb una primera 22 quilòmetres, la segona de 20 i la tercera de 22 quilòmetres. El Raid de Santpedor es tancarà amb la prova de VC-40, dividida en dues úniques fases, amb una primera de 22 quilòmetres i una darrera de 20 quilòmetres. 
 
 
En aquesta competició, el jurat estarà format per Javier Uriarte, Montse Trilla, Francesc Esteve, Toni Garcia, Josep Cañellas i Marc Costa, actuant també Javier Uriarte com a Delegat Federatiu
 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI