Anna Hostau, Sara Rabeya i Gil Berenguer aconsegueixen el triomf en el RAID de Santpedor

  • Published in

gil-Berenguer-faceLa localitat de Santpedor va convertir-se aquest cap de setmana en l’epicentre del RAID a Catalunya amb la celebració del VC-40, VC-60 i 0*, i que va tenir com a guanyadors de les diferents categories a Anna Hostau, Sara Rabeya i Gil Berenguer.

 

A la prova més gran del RAID, la corresponent a la categoria de 0*, es va realitzar en un total de quatre fases i va tenir com a guanyador el genet català, Gil Berenguer, que muntant a O’Bajan XX-6-1 va aconseguir el triomf després d’invertir un temps de 5 hores, 42 minuts i 51 segons. A vint segons del guanyador es va classificar en la segona posició l’amazona, Núria Figueiras, que a lloms de TRA-Jaul va establir un temps de 5 hores, 43 minuts i 11 segons, tancant el podi el binomi format per Marta Serra i Shaitan D’Arsol, amb un temps de 5 hores, 43 minuts i 42 segons.

 


A la prova corresponent el VC-60, el triomf va recaure en el conjunt format per Sara Rabeya amb Llampec de Graells, amb un temps de 4 hores, 28 minuts i 31 segons, seguida de Claudia Caruso amb Casoar Des Ages, amb un crono de 4 hores i 32 minuts. Amb un temps de 4 hores, 33 minuts i 34 segons, es va classificar en tercera posició el genet Josep Salvatella, que a lloms d’Inkal va aturar el seu temps en 4 hores, 33 minuts i 34 segons.

 


Finalment, el RAID de Santpedor es va tancar amb la realització del VC-40, que va tenir un total de dues fases i que tenir com a guanyadora a l’amazona, Anna Hostau que amb Travenque va aconseguir un temps de 2 hores, 50 minuts i 42 segons, seguida de Clara Viñals amb Tiska du Barthas, que amb un temps de 2 hores, 51 minuts i 3 segons, va superar per només dos segons de diferència a l’amazona, Silvia Casamitjana que amb Faig Mir, va aturar el crono en 2 hores, 51 minuts i 5 segons, enduent-se d’aquesta manera la tercera posició. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI