Martina Codina, Josep Salvatella i Anna Piquer, s’imposen en el RAID de Polinyà

  • Published in

nuria serrabassaPolinyà va celebrar aquest darrer cap de setmana el seu RAID, que va comptar amb una participació final de 128 binomis, que van participar a les proves corresponents el CET0*, VC-60 i VC-40, i que va tenir com a guanyadors a Martina Codina, Anna Piquer i Josep Salvatella, respectivament.

La prova amb un major recorregut va ser la corresponent el CET0*, i que es va dividir en quatre fases. El binomi que va realitzar les quatre etapes en un menor temps va ser el format per Martina Codina i Dudu de Montfluq que va realitzar el recorregut en un temps de 6 hores, 27 minuts i 35 segons, obtenint una plàcida victòria en aquesta prova. A més cinc minuts del guanyador es va classificar, Jordi Pons, que a lloms de Cata de Montfluq, va finalitzar el seu concurs amb un temps de 6 hores, 32 minuts i 56 segons,  tancant el podi de la prova, el binomi format per Ainoa Galera i Royal Tornade que van realitzar un temps de 6 hores, 33 minuts i 3 segons.

 

La prova corresponent a VC-60, va tenir com a gran dominadora a l’amazona, Anna Piquer, que a lloms de Maver Haifa, va  realitzar les tres fases de la prova en un temps de 4 hores, 41 minuts i 44 segons. Per darrera de la guanyadora,  es va classificar, Núria Serrabassa amb Gaita, que va obtenir un temps de 4 hores, 48 minuts i 51 segons. La darrera posició del podi va recaure en Omar Blanco amb For Ferro, que va finalitzar amb un temps de 4 hores, 49 minuts i 10 segons.

 

El RAID de Polinyà es va tancar amb la celebració del VC-40, una prova que va aplegar a un número total de 65 binomis, reunint d’aquesta manera el major número de participants de la prova. La prova que es va dividir en dues fases, va ser conquerida per Josep Salvatella, que amb Tiska Du Barthas, va realitzar un temps final de 2 hores, 48 minuts i 28 segons, seguida de Cristina Ill amb Flash, amb un temps de 2 hores, 54 minuts i 37 segons, tancant el podi l’Albert Pijoan amb Lapsus, que va aconseguir un temps de 2 hores, 54 minuts i 41 segons. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI