L’equip espanyol de Raid es proclama campió del món 2014

  • Published in
  • Categoría: Raid

jpuntiL'Equip Español ha tornat a posar en relleu tot el seu potencial, proclamant-se CAMPIÓ DEL MÓN en la carrera disputada ahir, un dia que quedarà en la història del Raid i de la Hípica. 

La carrera no va començar bé pel nostre equip, que va perdre a l'amazona María Álvarez Pontón en el final de la tercera fase, després d'una segona caiguda deguda a la irregularitat i perillositat del ferm.

No obstan,t l'equip es va refer fins al punt que Jaume Puntí i Jordi Arboix van acabar la prova en sisè i setè lloc. Només faltava que algun dels membres de l'equip que venien per darrere, confirmés l'estratègia d'Ignasi Casas i el seu equip. I així va ser, Javier Cervera, que va anar de menys a més, va arribar a la meta i va proporcionar a Espanya una victòria èpica per davant de l'equip amfitrió (França) i una sorprenent Suïssa. També va arribar a la meta Laia Muixi, encara que el seu cavall no va poder superar el control veterinari.

Aquesta victoria es ben merescuda per a un equip que ha treballat meticulosament per preparar una carrera molt complexa i donar, una vegada més, al nostre esport un altre èxit. Enhorabona Campions! Foto-equipo raid-web2

Pel que fa la prova individual, el campió ha estat l'emiratí Sheikh Hamdan bin Mohd Al Maktoum i la seva euga "Yamamah". Deu minuts després arribava la holandesa Marijke Visser amb "Laiza de Jalima", guanyant així la medalla d'argent. La medalla de bronze ha estat pel genet de Qatar, Abdulrahman Saad A.S. Al Sulaiteen, amb "Koheilan Kincso". 

Els catalans, Jaume Puntí i Jordi Arboix s'han classificat en cinquena i sisena posició, respectivament, mentre que en 21na posició s'ha classificat Javier Cervera Sánchez-Arnedo amb "Strawblade". Laia Muixi, trigèsima tercera, i Maria Álvarez va ser eliminada a la tercera fase

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI