Es celebra la Cinquena Edició del Raid Graells-Pujalt

  • Published in

145 4542Aquest dissabte dia 20 de setembre, la localitat de Pujalt, a la comarca de l’Anoia, celebrarà la cinquena edició del Raid de Graells-Pujalt, una competició que estarà dividia en tres proves i que seran les corresponents a VC-40, VC-60 i CET0*.

La competició s’iniciarà a les 08:05 hores del dissabte amb l’inici de la prova corresponent el CET0*, una prova dividida en quatre fases i que estarà dividida en una primera fase de 22 quilòmetres de recorregut, una segona de 19, la tercera tornarà a tenir 22, tancant la prova la quarta fase de 19 quilòmetres de recorregut. La prova destinada a VC-60, tindrà tres fases de recorregut, amb una primera i tercera de 22 quilòmetres de distància, mentre que la segona fase es perllongarà durant 19 quilòmetres.  La cinquena edició del Raid de Graells-Pujalt, es tancarà amb la prova corresponent a VC-40, que tindrà únicament dues fases, sent la primera de 22 quilòmetres mentre que la segona recorrerà un total de 19 quilòmetres.

El Jurat d’aquesta competició estarà presidit per Toni Garcia i exerciran com a Vocals, Montse Trilla, Maite Estany, Francesc Esteve i Xevi Lamarca, mentre que el Delegat Federatiu serà Francesc Esteve. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI