Criteris de Selecció de l’equip de Volteig

  • Published in

volteig1La Direcció Tècnica de la RFHE té previst enviar un equip  de Volteig en el proper Campionat d’Europa de la disciplina, en la seva modalitat d’equips, que es realitzarà en el mes d’Agost a la localitat alemanya d’Aachen.

Per seleccionar els esportistes que representaran  a Espanya en aquest Campionat, la RFHE preseleccionarà a aquells voltejadors, que expressin el seu desig de participar i a més, compleixen les següents condicions:

-          Haver participat en el darrer Campionat d’Espanya de 2014, en les proves L o M/S, i haver obtingut una nota mínima de 6.0, en alguna de les següents proves: Individuals, parella o equips.

-          Els “Flyers” que havent participat a les categories anteriors en el Campionat d’Espanya de 2015, tinguin més de 10 anys o complir-los durant el 2015 i els seus entrenadors considerin  que es troben capacitats per aquesta fita.

-          Enviar un vídeo a la RFHE dels exercicis obligatoris  de la categoria M/S individual i un lliure de la mateixa categoria, i els “Flyers” obligatoris i lliure de categoria  L individual, abans del proper 6 de febrer de 2014.

 

Un cop rebudes les sol·licituds i en el termini més aviat possible, la RFHE publicarà la composició del futur equip de Volteig, així com els plans d’entrenament i competició, per assegurar la millor participació possible a l’event.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI