CDN ** Copa ANCEE + Paraeqüestre a Can Vila

  • Published in

IMG4868-PODIUM-R-CLASICA-21024x576Meravellosos i primaverals dies els que van poder gaudir els assistents a dos dies de concursos a la HÍPICA CAN VILA, que s'estrenava com a Comitè Organitzador de competició nacional amb molta il·lusió i ganes que tot sortís com mereix un concurs d'aquesta categoria.

Bona estrenada del C.A.R.E Horse Vallgorguina en els concursos de Doma Clàssica

  • Published in

DSC08764Les instal·lacions del C.A.R.E. Horse de Vallgorguina van acollir tres concursos de Doma Clàssica en la seva estrena com a Comitè Organitzador Territorial.

Esparreguera va celebrar els seus concursos de doma

  • Published in

9-PODIUM-R-3A les 9:30 h de diumenge, va començar al C.H. Esparreguera la reprise preliminar 4 anys primera prova del CDT1 *

Torna la doma clàssica a Can Vila

  • Published in

Doma Can Vila 16 marzoUn concurs de doma nacional 2 * puntuable per la Copa ANCE, més un concurs Paraeqüestre tindran lloc aquest cap de setmana a la Hípica Can Vila a Sant Esteve de Palautordera.

Care Horse Vallgorguina celebrarà tres concursos de doma clàssica

  • Published in

Vallgorguina 10 marzoLa comarca del Vallés Oriental, concretament la localitat de Vallgorguina, acollirà  el proper cap de setmana, els únics concursos de doma clàssica territorials que es celebraran a Catalunya.

Doma Clàssica a Girona

  • Published in

EquividreresQuatre concursos territorials tindran lloc el diumenge dia 3 al Club Hípic Vidreres, per ponis,  categories 0 * i 1 * i paraeqüestre.

Ona Solà i "Espanto" van guanyar la Sant Jordi a Vidreres

  • Published in

Equipvidreres 3 marzoCelebrats amb èxit els quatre concursos territorials de doma clàssica previstos per aquest cap de setmana al Centre d'Equitació Vidreres, de Girona.

CDT0 * + CDT1 * + CPEDT0 * Club Hípic Esparreguera

  • Published in

EsparregueraLa província de Barcelona gaudirà aquest cap de setmana de la doma clàssica amb un triple concurs a Esparreguera.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI