CDT0* + CDT1* + CDTP0* a Vallgorguina

  • Published in

vallgorguina 2019El proper diumenge dia 9, en les instal·lacions de la Associacio Esportiva Care Horse Vallgorguina es podrà gaudir de la doma clàssica amb tres concursos territorials de diferents categories

CDN*** Primavera & Copa ANCCE al C.A.V. A.

  • Published in

Marçal Sabe BOLEK F77T5728El Club Hípic Sant Martí Vell acollirà, el proper cap de setmana, un concurs nacional 3* de doma clàssica, puntuable per a la copa ANCCE.

Clínics on line dels Grups de Menors de Doma Clàssica per Setmana Santa

  • Published in

doma letraLa RFHE acaba de publicar en la seva pàgina web els horaris dels clínics de les zones est i sud que es realitzaran  durant aquesta Setmana Santa

Doma Clàssica a Sant Miquel d'Olèrdola

  • Published in

unnamedUn concurs territorial de doma clàssica tindrà lloc a Catalunya el proper diumenge dia 2, a l’Escola Pony Club Granja.

Stage per a cavalls d'esport de doma clàssica

  • Published in

POSTER CIENCIA DE LA EQUITACIONOrganitzat per E & C Consulting les instal·lacions del Club de Polo Empordà acolliran els dies 21, 22 i 23 de maig de 2021 el 1r Stage de ciència aplicada a l'equitació i l'entrenament per a cavalls d'esport de doma clàssica.

Convocat un clínic de doma al maig

  • Published in

12 31 d7813 juan manuel munoz diaz esp fuego pre largeEl Departament Tecnic de Doma Clàssica de la RFHE, ha fet pública les llistes dels binomis convocats per a participar en els clinics de formació del Grup Nacional Doma Menors (GNDM)

Doma Clàssica a Sant Martí Vell

  • Published in

lucas elias 1024x682Mes de cent vint inscrits es van donar cita per a participar en el CDN3* que es va disputar durant tres jornades en les instal·lacions del C.A.V. A.

Informació dels Plans Esportius Doma Clàssica

  • Published in

 photo equestrian sport dressageClicant AQUÍ podeu consultar l'actualització de la informació dels Plans Esportius de Doma Clàssica publicada a la pàgina web de la RFHE.

Ajornats els clinics de doma de març

  • Published in

 photo equestrian sport dressageLa Direcció Tècnica de doma classica de la RFHE, d'acord amb les mesures adoptades arran del brot de rinoneumonía i continuant amb el treball d'evitar la seva possible propagació

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI