Clinics d'inici de temporada de Doma Clàssica

  • Published in

doma letra pA continuació, podeu consultar la nota informativa emesa pel departament de doma clàssica de la RFHE en la qual es detallen els clinics d'inici de temporada i les competicions de referència.

NOTA INFORMATIVA DC

Campionat d'Espanya Absolut i Raid internacional en Sta. Susanna

  • Published in

Sta.Susana 2020Organitzat per l'ajuntament de Santa Susanna dema dijous 3 arrancarà la 67 edició del Raid de Barcelona-Santa Susanna del qual formen part tres raid internacionals i tres nacionals, disputant-se també enguany el Campionat d'Espanya Absolut.

Jornada de tecnificació de DC a Arroba Ganaderia

  • Published in

dc dibujo menoresDesprés de l'èxit obtingut en el mes de juliol, les instal·lacions d'Arroba Ganaderia acolliran la segona convocatòria del PNTD de DC de la zona de Barcelona post Covid que se celebrarà els dies 24 i 25 d'aquest mes.

Suspesos quatre campionats de doma clasica

  • Published in

DC genericoPer motius sanitaris i a causa de les ultimes restriccions la FCH, d'acord amb el comitè organitzador, ha decidit suspendre definitivament el Campionat de Catalunya de DC Absolut, Criterium, Cavalls Joves  i Paraeqüestre 2020 que estava previs per el dia 15 d’aquest mes

Competició nacional de doma clàssica al C.A.V.A

  • Published in

CDN2 CAVA diciembreSubstituint al campionat de Catalunya, que no es pot celebrar en les dates previstes per motius sanitaris, el Centro de Adiestramiento Víctor Álvarez organitzarà els dies 19 i 20 de desembre un CDN2*

Beatriz Ferrer-Salat i "Elegance" campions d'Espanya

  • Published in

1603048168474 beatriz ferrer salat y elegance campeones de espanaAhir va finalitzar el campionat d'Espanya absolut en les instal·lacions de Las Cadenas que tot i les circumstàncies que estem vivint ha comptat amb un alt nivell de participació.

Sant Marti Vell va acollir l’últim nacional de doma del any

  • Published in

anna sristova san jorgeDurant el cap de setmana 19 i 20 de desembre 2020 s'ha realitzat a les instal·lacions del CAVA un concurs de doma clàssica nacional categoria 2 estrelles.

Noves dates per al campionat de doma

  • Published in

medallas1AJORNAT DE NOU La vocalia de doma classica ha proposat com a nova data per a celebrar el campionat de Catalunya, sempre que el covid ho permeti, el cap de setmana del 18 al 20 de desembre. Tan aviat tinguem la confirmació, ho publicarem al calendari.

Modificació de la normativa per accedir a la final de les lligues DC

  • Published in

DE Doma ClàssicaLa comissió de doma clàssica de la FCH ha decidit, a conseqüència de la situació sanitària actual, flexibilitzar les condicions per accedir a la final de les lligues.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI