Mango Eastwood, muntat per Jordi Domingo, conquereix l’Or en el Campionat d’Espanya de Doma de Cavalls Joves

  • Published in

mango statesmanEl Campionat d’Espanya de Cavalls Joves de Doma Clàssica, s’ha tancant de la millor manera pels interessos catalans, gràcies a la medalla d’Or aconseguida per Mango Eastwood, cavall muntat pel genet olímpic, Jordi Domingo, que a la categoria destinada a cavalls de 5 anys, va obtenir el triomf amb una mitjana de 81.400%.

 

A la categoria de 5 anys, el KWPN, Mango Eastwood, va obtenir un magnífic resultat, amb una mitjana de 81.400%, aconseguint el millor resultat de la categoria, obtenint d’aquesta manera la medalla d’Or, superant a Elcapone, cavall muntat per José Miguel Egea, que va quedar en segona posició amb un total de 80.400%, tancant el podi, Florianus, cavall muntat per Carlos Nieto, que va finalitzar amb un resultat de 80.200%. En aquesta categoria també van destacar la cinquena posició d’Elegance de Beatriz Ferrer-Salat, la sisena d’Intruso de Mile de Jordi Domingo i la setena de Danell de Nazaret Gallego.

 


Precisament, Nazaret Gallego va acumular la segona medalla del campionat per a la delegació catalana, gràcies el bronze obtingut per Acebuche XV amb un resultat de 75.600%, a la categoria destinada a Cavalls de 6 anys. En aquesta categoria, el millor exemplar del campionat va ser Dragao Figueiras de José Antonio García Mena amb un total de 83.400%.

 


Finalment, la delegació catalana va sumar la tercera medalla gràcies a l’Argent aconseguit per Sabbatik Rubi, cavall muntat per Sandra Peña a la categoria destinada a cavalls de 7 a 9 anys. Sabbatik Rubi, va aconseguir la segona posició amb un resultat final de 70.458%, i només va ser superat per Dai Colori Vistosi, exemplar muntat per Martín de la Fuente. (75.250%). En aquesta categoria, Mango Statesman, cavall de Jordi Domingo, es va quedar a les portes de l’Or, amb un total de 67.875%.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI