El CAVA acull una nova edició del Campionat de Catalunya de Doma i D. Paraeqüestre

  • Published in

cava acegiLes instal.lacions del CAVA a la localitat de Sant Martí Vell, tornaran a acollir, des d’avui i fins els diumenge, una nova edició del Campionat de Catalunya de Doma Clàssica i Doma Paraeqüestre.


L’edició 2014 d’aquests Campionats de Catalunya s’iniciarà avui amb les inspeccions veterinàries dels cavalls participants, i la competició s’obrirà el dissabte. Entre els dos dies, es desenvoluparan un total de 24 proves oficials, i que correspondran a les categories de Poltres de 4, 5 i 6 anys, Benjamins, Alevins, Infantils, Juvenil 0*, Kür Juvenil, San Jorge, Intermedia I, Kür Juvenils i Kür GP. A més de les proves destinades a la Doma Clàssica, també es realitzaran les proves de Doma Paraeqüestre que en aquesta ocasió tindrà dos nivells: Gaur II i Grau III.


Les proves referents a la Doma Clàssica seran jutjades en aquesta ocasió per Maria José Vignau com a Presidenta del Jurat, amb Paco Guerra, Clare Benmayor, Marta Condeminas, Meritxell Agramunt, Socorro Blas, Bàrbara Regás, Dominique Grillot, Paquita Kriens i Jorge Conde com a Vocals i Leonor Brozgol actuarà com a Delegada Federativa. Mentre que les proves Paraeqüestre seran avaluades per Maria José Vignau com a Presidenta del Jurat, amb Paco Guerra, Clare Benmayor, Marta Condeminas, Meritxell Agramunt, Socorro Blas i Leonor Brozgol com a Delegada Federativa.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI