La Doma Clàssica protagonista en el Poni Club La Granja i a Herederos de Santiago

  • Published in

CDTO Omega_13_oct3La competició de Doma Clàssica torna aquest cap de setmana amb dos nous concursos que es desenvoluparan a l’Escola Poni Club Granja d’Olèrdola i en el C.H. Herederos de Santiago de Vinyols i els Arcs.

 

En el centre tarragoní  es realitzarà conjuntament un CDT0* i un CDT1*. En el primer, es realitzaran un total de sis proves oficials i que correspondran a les Reprises AP Sense Galops, Reprise AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3A i Reprise 4. Aquestes proves seran jutjades per Dominique Grillot, com a Presidenta, Meritxell Pontes com a Vocal i Eva Maria López com a Delegada Federativa.  Pel que fa el CDT1*. En total es realitzaran onze proves oficials i que correspondran a les Reprises d’Alevins Equips, Infantils Equips, Juvenil 0* Equips, Juvenil Equip, San Jorge, Poltres de 4 i 5 anys, Promoció 1, Promoció 2, Promoció 3 i Promoció 4. En quant el Jurat d’aquesta prova, exercirà de President del Jurat, Jordi Pontes, Dominique Grillot i Meritxell Pontes exerciran de vocals i Eva Maria López serà la Delegada Federativa.

 

A la localitat barcelonina d’Olèrdola, es realitzarà a les instal.lacions de l’Escola Poni Club Granja un CDT0* que tindrà un total de sis proves oficials que correspondran a les Reprises AP Sin Galope, Reprise AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3A i Reprise 4. Les diferents proves seran jutjades per Bàrbara Regas com a Presidenta del Jurat, amb Jaime Serrano com a Vocal, Nadine Thomas exercirà com a Vocal Reserva i Socorro Blas exercirà de Delegada Federativa.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI