Triple concurs de Doma Clàssica a Can Janas

  • Published in

PLEGUEZUELOS 3_662x1000El C.E. Can Janas de Lliçà d’Amunt, organitza aquest proper dissabte, dia 25 d’octubre, un triple concurs de Doma Clàssica que correspondrà a les categories de CDT1*+CDT0*+CDTP, realitzant-se durant la jornada un total de vint-i-dos proves oficials repartides entre les tres categories.

 

La prova amb un major nivell, correspondrà el CDT1*, que tindrà un total de nou proves oficials i que correspondran a les categories de Benjamins, Alevins, Infantils, Juvenil 0*, Juvenil, San Jorge i poltres de 4, 5 i anys. En quant el CDT0*, en aquesta categoria es desenvoluparan un total de sis proves oficials i que correspondran a les Reprises AP Sense Galops, AP, Nivell 1, Nivell 2, Nivell 3A i Nivell 4. Finalment, aquesta jornada es completarà amb el concurs destinats a Ponis i que correspondrà el CDTP. Aquest concurs tindrà un total de set proves i que estaran destinades Ponis A, Ponis B, Ponis C, Ponis C2, Ponis D, Ponis D2 i AP Criterium.

 

En aquesta ocasió, el Jurat estarà format per Paquita Kriens com a Presidenta, amb Meritxell Pontes i Carlos Gracia com a Vocals i Meritxell Agramunt.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI