Les lones exposades a la Copa del Rei a subhasta a favor d'una ONG

  • Published in

lonaLa col·lecció de fotografies que van ser exposades amb lones gegants a la VII Copa de SM el Rei de Doma Clàssica ara poden ser teves licitant per eBay i a més estaràs ajudant a una ONG a complir els seus objectius solidaris.

Entre aquesta col·lecció hi ha 8 imatges de la Fundació Reial Escola Andalusa de l'Art Eqüestre, dues de la Yeguada Cárdenas i una en la qual apareix Rosin Fradera, Álvaro Domecq, David Hunt i Luis Lucio.
 
Les fotografies estan impreses en lona de PVC frontlit de 500 gr. i té ollados de PVC termosegellat en els laterals dret i esquerre. La seva grandària és de 4'5 metres d'ample per 3,5 metres d'alt.

Al final de la notícia us deixem les miniatures de totes les lones amb el seu enllaç a la subhasta a eBay. 'L'ONG "Esport i Art Solidari" espera les vostres licitacions !!


Què és "Esport i Art Solidari"?

"Esport i Art Solidari" és una Associació sense ànim de lucre, formada per voluntaris i en la qual qualsevol persona pot col·laborar. Es dediquen a promoure projectes de desenvolupament en llocs de pobresa extrema; no tenen empleats, ni seu, ni despeses.

Estan en contra de la burocratització i la politització en la cooperació. Són gent normal, que ha cooperat durant anys en ONG, però s'han desencantat i busquen formes més directes, transparents i de major impacte social per fer-ho. No es resignen a quedar-se amb els braços plegats davant un món on impera la injustícia i la pobresa. Ni que l'ajuda segueixi moltes vegades els interessos comercials dels governs o que s'ajudi només a qui interessa.

Des de casa, posant cadascun el seu temps lliure, els seus coneixements professionals, els seus recursos i especialment la seva imaginació i entusiasme, ajuden de forma directa a poblacions que viuen en misèria absoluta a l'Àfrica. No tenen cap afany de protagonisme, donen suport al treball dels missioners, filantrops i ONG. Creuen en sumar esforços.
 
La seva estratègia té dues parts:

     Sensibilitzar en el primer món, especialment als nens, i organitzar contínuament esdeveniments esportius i culturals per a finançar els nostres projectes.


     I en el tercer món es dediquen a ajudar a dotar hospitals de caritat ia la construcció d'horts-escola i instal·lacions esportives en què a més d'ensenyar auto-sostenibilitat, ajuden al desenvolupament d'un teixit social més digne mitjançant la creació de microempreses.

Si voleu conèixer les peces subhastades podeu clicar en el següent enllaç:

eBay

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI