El Club Hípic Vidreres celebra un doble concurs de Doma Clàssica

  • Published in

domacostaEl Club Hípic Vidreres viurà un intens cap de setmana amb la celebració a les seves instal.lacions d’un doble concurs de Doma Clàssica. En els dos concursos, que seran de categoria Territorial,  es realitzaran un total de quinze proves oficials i dues complementàries.

El concurs amb una major categoria correspondrà el CDT1*, que tindrà un total de nou proves oficials i dues No Oficials. Les proves oficials correspondran a les categories de Benjamins, Alevins, Infantils, Juvenil 0, Juvenil i San Jorge, mentre que les No Oficials correspondran a les Reprises AP i Clàssica I. Aquestes proves seran jutjades per Clare Benmayor com a Presidenta del Jurat, amb Anna Maria Madroñal i Carlos Gracia com a Vocals i Eva Maria López exercirà les funcions de Delegada Federativa.

 

En quant a la celebració de l’altre concurs, el corresponent el CDT0*, d’aquest es realitzaran un total de sis proves oficials. Els binomis participants s’enfrontaran en aquesta ocasió a les proves corresponents a les Reprises AP Sense Galops, Reprise AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3A i Reprise 4. Aquestes proves seran jutjades per Clare Benmayor com a Presidenta, amb Carlos Gracia i Anna Madroñal com a Vocals mentre que Socorro Blas exercirà les funcions de Delegada Federativa. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI