Tot a punt per la celebració de les Finals de les Lligues de Doma Clàssica

  • Published in

Can JanasCan Vila, acollirà aquest cap de setmana les finals de les Lligues de Doma Clàssica de les categories CDT0* i CDT1*. Aquesta competició està reservada únicament els dotze millors binomis classificats de la temporada de CDT0* i els cinc millors de la categoria CDT1* i es desenvoluparà durant les jornades del dissabte i del diumenge a la localitat de Sant Esteve de Palautordera.

El dia 13 de desembre, es faran les proves corresponents el CDT0*. Durant la jornada del dissabte, es faran cinc proves oficials i que seran les Reprises AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3A i Reprise 4. Aquestes proves seran jutjades per Clare Benmayor com a Presidenta, amb Leonor Brozgol, Paquita Kriens, Meritxell Pontes i Carlos Gracia com a Vocals, mentre que Meritxell Agramunt exercirà les funcions de Delegada Federativa.

 

El diumenge serà el torn dels participants en la categoria CDT1*. En aquesta categoria es realitzaran un total d’onze proves oficials i que correspondran a Benjamins, Alevins, Infantils, Juvenil 0*, Juvenil, San Jorge Joves Genets, San Jorge Adults, Alevins Open, Infantils Open, Juvenil 0* Open i Juvenil Open. Aquestes proves, limitades als cinc millors conjunts classificats de la temporada seran jutjades per Socorro Blas com a Presidenta del Jurat, amb Bàrbara Regás i Dominique Grillot com a Vocals i Leonor Brozgol com a Delegada Federativa.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI