El Club Hípic Vallès celebra el seu primer concurs de la temporada

  • Published in

DSC 0255_AARON_2_1024x684Les instal·lacions del C.H. Vallès, a la localitat vallesana de Barberà del Vallès, van acollir aquest darrer cap de setmana el seu primer concurs de Doma de la seva temporada. En aquesta estrena, es va realitzar un concurs de Doma Clàssica de categoria CDT0*, que va tenir un total de cinc proves oficials.

 

La competició es va iniciar amb la posada en marxa de la Reprise 1, una  prova que va tenir com a guanyador el binomi format per Sara Jodorovich i Oficial LVI amb un total de 67.609%, seguida en la segona posició per Adrián Rodríguez amb Walt Disney CHV, amb una mitjana de 66.522%, tancant el podi de la prova el binomi format per Julia Barniol i Maver Goofy amb un percentatge de 63.587%. A la Reprise 2, la victòria va ser per Paula Sánchez amb Tiojuan Z amb un total de 66.339%, seguida en la segona posició per Aina Guillen amb Capricho amb un total de 64.107%, mentre que Xènia Ferrer obtenia muntant a Torino G, la tercera posició amb un resultat de 63.304%. Coincidint amb el migdia, es va donar el tret de sortida a la Reprise AP Sense Galops,  una prova que va tenir en Úrsula Jodorovich  la seva guanyadora. Jodorovich,  que muntava a Nero AM, va obtenir la victòria amb una mitjana de 64.950%, superant a Aaron Rodríguez amb Seven-Up CHV, que amb un resultat de 60.500% va quedar-se finalment en segona posició.

 

En quant a la Reprise AP, en aquesta categoria, la lluita per la primera posició va ser cosa de dos. Berta Barniol amb Maver Goofy i Paula Ortega amb Aluap. El triomf va ser pel primer binomi amb una mitjana de 68.800%, mentre que Paula Ortega va finalitzar la seva participació amb un total de 65.700%. Finalment, el concurs es va completar amb la prova corresponent a la Reprise 3, una prova que va ser conquerida per Montse Blanch amb Faraon 53 amb una mitjana de 64.706%, seguida de Marina Colominas que amb Favorito LXXV va obtenir un resultat de 61.838%, tancant el podi de la prova el binomi format per Adriana Pérez amb Ovidio Z amb un total de 61.471%. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI