Goldi HD, San Diego i Don Primus, s’imposen a les proves de Poltres del CDN** del RCPB

  • Published in

M.-Dolores-Moncayola-325x216El concurs Nacional de Doma Clàssica (CDN2*) que s’ha celebrat durant aquest cap de setmana a les instal.lacions del Real Club de Polo de Barcelona, també va tenir proves destinades a Poltres de 4, 5 i 6 anys i que van ser conquerides per Goldi HD, San Diego i Don Primus, respectivament.

 

A la categoria de Poltres de 4 anys, Goldi HD, muntat per Lucas Elias, va ser el millor poltre amb un resultat final de 81.000%, seguit de Seni Ilustrisimo III, muntat per Maria de las Mercedes González amb un total de 70.400%, mentre que la tercera posició de la categoria va ser per Diamantina, euga muntada per Sandra Expósito amb una mitjana de 70.000%.

 

A la categoria de 5 anys, el triomf va ser per San Diego, muntat per Lauro Aguiló amb una mitjana de 82.000%. El segon millor resultat va ser per Fleurine amb un resultat de 73.400%, tancant el podi, Papillon III, muntat per Francisco Esteve amb una mitjana de 68.200%.  

 

Finalment, el concurs es va completar amb la categoria destinada a Poltres de 6 anys, una prova que va finalitzar amb triomf de Don Primus, muntat per Judit Sardà amb un resultat de 77.600%, mentre que la segona posició va ser per Domingo JV, cavall muntat per Juan Antonio Vázquez i que va obtenir un resultat de 75.200%. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI