Més de 120 binomis es donen cita en el CDT0* del CAVA

  • Published in


7654 569795603082390_530649742_nAquest proper dia 2 de març, el CAVA estrenarà la seva temporada amb la realització d’un CDT0* que tindrà un total de sis proves oficials i on ja han confirmat la seva presencia més de 120 binomis.


La primera prova correspondrà a la Reprise AP/ Sense Galops, una prova destinada bàsicament a nous practicants d’aquesta disciplina olímpica. Seguidament, es desenvoluparà la Reprise AP, la Reprise 1, la Reprise 2, la Reprise 3A i la Reprise 4. En aquesta ocasió, ja han confirmat la seva presència genets i amazones de clubs com l’Aiguaviva Hípic , CE Peratallada , Overland Peratallada , Equus Empordà , C.H. Banyoles , C.H.Juià , CE Aristos , CE La Campana , C.E .JM Caballero , C.E El Centre del Cavall , 972 DC , Centre Hípic Vidreres, el C.H. Sant Pol, Cavalls Bettina Bohm, el CEP Llers i, naturalment, del club organitzador, el CAVA.


En aquest primer concurs del club gironí, el jurat estarà format per Dominique Grillot com a Presidenta, amb Marta Condeminas, Carlos Gracia, Jordi Castro, Meritxell Pontes i Anna Madroñal, com a vocals, mentre que Socorro Blas exercirà de Delegada Federativa.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI