Nou Curs de Jutges Nacionals de Doma Clàssica

  • Published in
fch xxEl Comitè Tècnic Nacional de Jutges (CTNJ) en col•laboració amb la Federació Andalusa d’Hípica, convoquen un nou curs d’ascens de Jutge Territorial a Jutge Nacional de Doma Clàssica.
 
 
Per poder formar part d’aquesta promoció, s’ha de tenir la Llicència Nacional en vigor, tenir una edat màxima de 55 anys i una antiguitat com a jutge territorial com a mínim  de 2 anys. Els aspirants hauran de ser proposat per la seva Federació Territorial, en aquest cas per part de la Federació Catalana, en base a la valoració del seu currículum esportiu i sempre que es compleixi els requisits mínims d’actuacions que es fixin per aquesta disciplina (Tenir un mínim de quatre actuacions com a membre d’un Jurat de Camp en competicions de caràcter nacional o territorial durant els dos darrers anys). Els candidats tampoc podran estar inhabilitats, ni estar dins un procés que pugui portar a la inhabilitació i superar les proves que es marquin.
 
El Seminari es celebrarà a les instal.lacions de la Dehesa de Montenmedio a Vejer de la Frontera (Cadis) els dies 4, 5 i 6 d’abril, i estarà dirigit per Jorge Conde Lázaro (Jutge Nacional A de la RFHE) i com a ponent actuarà Cesar Lopardo (Jutge I 4* per la Federació Argentina). 
 
L’import del Curs serà de 150 euros i les inscripcions hauran d’enviar la seva inscripció, juntament amb el comprovant de pagament a la direcció de Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 
A continuació us deixem un enllaç amb tota la documentació referent a aquest curs:
 
 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI