Can Janas celebra un triple concurs de Doma: CDT1*+CDT0*+CDTP

  • Published in
aidaguilarEl Centre Hípic de Can Janas a la localitat de Lliça d’Amunt, celebra aquest proper diumenge un triple concurs de Doma Clàssica, i que es tracta d’un CDt1*, un CDT0* i un específic de Ponis: CDTP. 
 
 
El concurs amb més proves correspondrà el CDT1*, amb un total d’onze. En aquest sentit, els binomis participants s’enfrontaran a proves corresponents a les Reprises de Poltres de 4, 5 i 6 anys, Alevins Equips, Infantils Equips, Juvenil 0* equips, Ponis A RFHE, Juvenils Equips, Joves Genets Equips, San Jorge i Gran Premi.
En quant el CDT0*, es desenvoluparan un total de sis proves oficials i que correspondran a les Reprises AP (Sense Galops), AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3A i Reprise 4. Aquests dos concurs estarà jutjats per Nadine Thomas com a Presidenta del Jurat, amb Clare Benmayor i Carlos Gracia com a Vocals i Eva Maria López com a Delegada Federativa.
 
El concurs es complementarà amb el destinat a Ponis i de categoria CDTP, que tindrà un total de vuit proves oficials i que correspondran a les categories d’AP Criterium, Ponis A, Ponis B i B2, Ponis C i C2, Ponis D i D2.  En aquest, actuaran com a membres del Jurat, Carlos Gracia com a President, Clare Benmayor i Nadine Thomas com a Vocals i Eva Maria López exercirà com a Delegada Federativa. 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI