Can Alzina epicentre de la millor Doma Clàssica Mundial

  • Published in

fuego juan_manuel_cardenas_42V7512Catalunya torna a acollir un event esportiu de gran magnitud i que en aquesta ocasió es desenvoluparà a les instal.lacions de Can Alzina (Polinyà) i tindrà a la Doma Clàssica com a gran protagonista amb un CDI4* i CDI3*.


Des de demà dimarts i fins el diumenge, Can Alzina acollirà els millors binomis nacionals i internacionals, de Doma Clàssica, que competiran en el CDI4* i CDI3*, que gaudirà d’una gran participació amb un total de 218 participants, dels que 115 seran espanyols i 103 estrangers, que representaran a un total setze nacionalitats diferents, destacant la presència dels binomis del Regne Unit, França, Holanda, Rússia, Portugal o Finlàndia. Precisament, aquests últims hauran fet més de 5.000 quilòmetres per arribar a Barcelona per concursar en aquest concurs que tindrà diversos genets i amazones olímpiques entre els inscrits.

Entre els espanyols que hi participaran en aquest concurs, cal destacar la presència dels catalans, Beatriz Ferrer-Salat, Jordi Domingo, Lauro Aguiló, Víctor i Artur Álvarez, Maria i Roger Comas, Agustí i Lucas Elías, Laureano Martínez o Pepe Raga, entre molts d’altres. 

A més de la gran presència internacional de binomis, també s’ha de destacar la participació de prestigiosos jutges internacionals, com la canadenca, Elizabeth McMullenes, que a més de ser jutge Internacional 5* de Doma Clàssica, i Jutge FEI Paraeqüestre 3*, té una dilatada carrera com a jutge en competicions com els Jocs Mundials Eqüestres de Jerez, el CDIO d’Aachen, la Final de la Lliga Mundial Volvo a Paris, Burbank o Gotemburg i va exercir de Delegada en el Comité d’Apelació en els darrers Jocs Mundials a Kentucky, i aquest any, amb molta probabilitat formarà part dels Jutges dels Jocs Mundials que es celebraran a França. També cal destacar com a membres del Jurat els espanyols Francisco Guerra, Miguel Jordá i Rosa Garcia Mauriño, la mexicana Maribel Alonso, l’alemany Peter Holler o l’Holandès Francis Verbeek. 

Demà dimarts, es donarà el tret de sortida amb les revisions veterinàries i la competició s’iniciarà el dimecres amb les proves de Clàssica I i San Jorge. Durant el dijous, divendres, dissabte i diumenge es celebraran un total 29 proves, destacant durant les jornades del dijous i del divendres del Gran Premi, mentre que el diumenge es celebrarà el Gran Premi Especial.

A continuació us deixem un enllaç amb els horaris previstos per aquests dies:

CDI3_provisional_schedule.pdf

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI